Το νέο MacBook Pro 16 ιντσών προσφέρει μια λειτουργία υψηλής ισχύος που βελτιώνει την ταχύτητα.

Το νέο MacBook Pro 16 ιντσών προσφέρει μια λειτουργία υψηλής ισχύος που βελτιώνει την ταχύτητα.

Το επανασχεδιασμένο MacBook Pro μπορεί να είναι πιο ισχυρό από ό, τι νομίζετε, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τη σωστή διαμόρφωση. Η Apple επιβεβαίωσε ότι το 16 ιντσών MacBook Pro με τσιπ M1 Max μπορεί να επικαλεστεί μια προηγουμένως υπαινιγμένη «Λειτουργία υψηλής ισχύος». Ενώ η εταιρεία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, ο macOS Monterey κώδικας beta του , πρότεινε ότι η λειτουργία θα “βελτιστοποιούσε την απόδοση” για απαιτητικές εργασίες με αντάλλαγμα την πιθανότητα περισσότερου θορύβου από τον ανεμιστήρα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό αν αγοράσετε είτε το MacBook Pro 14 ιντσών είτε ένα σύστημα 16 ιντσών με το M1 Pro. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, όμως. Χαρακτηριστικά όπως αυτό από τη φύση τους αυξάνουν την κατανάλωση ενέργειας και τη θερμότητα και η Apple μπορεί να θέλει να βεβαιωθεί ότι υπάρχει αρκετή μπαταρία και θερμικός χώρος για το κεφάλι (δηλαδή, ένα μεγαλύτερο περίβλημα). Το M1 Max είναι επίσης πιο κατάλληλο για μια τέτοια κατάσταση από το M1 Pro – υπάρχει απλώς περισσότερη απόδοση για ξεκλείδωμα.

Εάν αγοράζετε ένα MacBook Pro υψηλότερης κατηγορίας, ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Πολλοί επαγγελματίες χρήστες έχουν στιγμές που χρειάζονται απόδοση με κάθε κόστος, όπως βιαστική εξαγωγή βίντεο ή μεταγλώττιση κώδικα τελευταίας στιγμής. Η λειτουργία υψηλής ισχύος μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες εγκαίρως, ενώ παράλληλα περιορίζετε το θόρυβο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *