Το GTA: The Trilogy – Definitive Edition κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου

Το GTA: The Trilogy – Definitive Edition κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου

The Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition  της  Rockstar που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα έλαβε ημερομηνία κυκλοφορίας στις 11 Νοεμβρίου σήμερα μαζί με μια πρώτη ματιά στο gameplay των remastered κλασικών. Είναι ενδιαφέρον ότι μερικές αυτόνομες εκδόσεις των νέων εκδόσεων κυκλοφορούν επίσης στο Xbox Game Pass και στο PlayStation Now.

Η πλήρης συλλογή τριλογίας συνοδεύεται από Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas, όλα ανακατασκευασμένα στο Unreal Engine από αυτό που φαίνεται να είναι ένα νέο στούντιο: Grove Street Games.

Ενώ προσπαθεί να κρατήσει το πρωτότυπο οπτικό στυλ ανέπαφη, αναβαθμίσεις για το φωτισμό, περιβάλλοντα, μοντέλα χαρακτήρων και κτίρια, καθώς και υφές υψηλής ανάλυσης, αυξημένη κλήρωση αποστάσεις, και να εκσυγχρονιστούν οι έλεγχοι να συγκριθεί με το Grand Theft Auto V θα είναι παρόντες.

Επιβεβαιώθηκαν επίσης αναβαθμίσεις στους τροχούς επιλογής όπλων και ραδιοφώνου, αλλαγές χάρτη που επιτρέπουν σημεία διαδρομής, ανανεωμένα επιτεύγματα, καθώς και χαρακτηριστικά ειδικά για το Nintendo Switch, όπως η σκόπευση Gyro και τα χειριστήρια οθόνης αφής για ορισμένα στοιχεία.

Όσον αφορά τις συνδρομητικές πλατφόρμες της Microsoft και της Sony, το Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition έρχεται στην υπηρεσία Xbox Game Pass του πρώτου στις 11 Νοεμβρίου, ενώ το Grand Theft Auto III – The Definitive Edition κυκλοφορεί στο PlayStation Now από τη δεύτερη εταιρεία στις 7 Δεκεμβρίου.

Ψηφιακές προπαραγγελίες για την πλήρη συλλογή τριλογίας και μεμονωμένους remastered τίτλους είναι πλέον διαθέσιμες για υπολογιστή μέσω Rockstar Games Launcher, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 και Nintendo Switch. Έχει επίσης προγραμματιστεί μια φυσική κυκλοφορία για τις πλατφόρμες Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PlayStation 4 στις 7 Δεκεμβρίου. Μια έκδοση για κινητά έχει επίσης επιβεβαιωθεί για Android και iOS, αλλά έχει προγραμματιστεί για το 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *