Η Razer λέει ότι η μάσκα προσώπου της Zephyr N95 εξαντλήθηκε «μέσα σε λίγα λεπτά»

Η Razer λέει ότι η μάσκα προσώπου της Zephyr N95 εξαντλήθηκε «μέσα σε λίγα λεπτά»

H εντυπωσιακή μάσκα προσώπου N95 της Razer εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά από την κυκλοφορία της.

Η εταιρεία δημοσίευσε το Twitter το βράδυ της Πέμπτης για να ανακοινώσει τα νέα, απογοητεύοντας όσους ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους το μοναδικά σχεδιασμένο προστατευτικό κάλυμμα προσώπου.

«Η ζήτηση για το Razer Zephyr ήταν συντριπτική και το πρώτο μας κύμα εξαντλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά», ανέφερε σε ένα tweet ο γίγαντας του gaming hardware, προσθέτοντας: «Μείνετε συντονισμένοι και [εκτιμούμε] την υπομονή σας καθώς εργαζόμαστε σκληρά για να τα ανανεώσουμε ως όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν φτάσει η επόμενη παρτίδα.”

Αλλά τα κάπως εκπληκτικά νέα προκαλούν ήδη όσους είχαν ενδιαφερθεί να κάνουν μια παραγγελία, με πολλούς να αναρωτιούνται ακριβώς πόσες από τις μάσκες ήταν διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία.

Πολλές απαντήσεις στο tweet της Razer παραπονέθηκαν για την πώληση, με ένα άτομο να ζητά από τυχόν επιτυχημένους αγοραστές να δημοσιεύσουν ένα στιγμιότυπο οθόνης της συναλλαγής τους. Την ώρα που γράφονταν αυτά τα στοιχεία, κανείς δεν είχε απαντήσει. 

Η Razer αποκάλυψε μια πρώιμη έκδοση της υψηλής τεχνολογίας μάσκας Zephyr στην CES 2021 τον Ιανουάριο, περιγράφοντάς την τότε ως «η πιο έξυπνη μάσκα στον κόσμο».

Μαζί με την προστασία N95, η μάσκα Zephyr της Razer διαθέτει δύο “θάλαμους ανταλλαγής αέρα” – ή ανεμιστήρες – που επιτρέπουν στον φιλτραρισμένο αέρα να ρέει ελεύθερα για πρόσθετη άνεση, αν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και με απενεργοποιημένους ανεμιστήρες.

Έρχεται επίσης με διάφανη πρόσοψη, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βλέπουν περισσότερες από τις εκφράσεις του προσώπου σας, με αντιθαμβωτική επίστρωση και εσωτερικό φως που εξασφαλίζουν καθαρή θέα ανά πάσα στιγμή.

Το εξωτερικό της μάσκας περιλαμβάνει φωτισμό Chroma RGB για να φωτίζει τους σκοτεινούς χώρους και να εκπλήσσει όποιον βρίσκεται κοντά, με όλες τις διάφορες λειτουργίες να μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική εφαρμογή smartphone.

Η μάσκα Zephyr, εάν θέλετε ή μπορείτε να την παραγγείλετε, θα σας επιστρέψει 99 $, με τα ανταλλακτικά φίλτρα N95 να κοστίζουν 29 $ για ένα πακέτο των 10. Ή μπορείτε απλώς να πάρετε μια κανονική μάσκα N95.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *