Η Tesla αυξάνει τις τιμές σε όλη τη γκάμα της EV

Η Tesla αυξάνει τις τιμές σε όλη τη γκάμα της EV

Η Tesla δεν είναι παράξενη στην αύξηση των τιμών των EV της, αλλά ο τελευταίος γύρος της ήταν πιο επιθετικός από τους περισσότερους.   Η Tesla αύξησε τις τιμές και για τα τέσσερα οχήματά της σε παραγωγή τις τελευταίες δύο ημέρες. Οι βασικές παραλλαγές Model 3 και Model Y κοστίζουν τώρα 2.000 $ περισσότερα και ξεκινούν αντίστοιχα από 43.990 $ και 56.990 $. Άνοιξη για το Model S και το Model X, εν τω μεταξύ, και θα πληρώσετε 5.000 $ περισσότερα σε αντίστοιχες τιμές 94.990 $ και 104.990 $.

Θα πρέπει επίσης να περιμένετε πολύ για την παραγγελία σας. Το μοντέλο 3 εισέρχεται τον Ιούνιο του 2022 με μεγαλύτερους τροχούς και τον Σεπτέμβριο σε κανονική διαμόρφωση. Το Model Y φτάνει ένα μήνα νωρίτερα και στις δύο περιπτώσεις. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο για ένα Model S και το Model X δεν θα εμφανιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όπως συμβαίνει συχνά, η Tesla δεν έχει εξηγήσει τις αυξήσεις των τιμών. Τα προβλήματα της παραγωγής μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Η Tesla αδράνει την παραγωγή του Model S για το πρώτο εξάμηνο του 2021 και η αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει ελλείψεις στην προσφορά που δεν βοηθούνται από την αύξηση της ζήτησης. Οι υψηλότερες τιμές θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τον αντίκτυπο των ελλείψεων στην ουσία της Tesla, καθώς και να βοηθήσουν την Tesla να καλύψει τη ψύξη της ζήτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *