Οι κονσόλες Xbox έχουν πλέον πρόσβαση στο NVIDIA GeForce Now μέσω του Microsoft Edge

Οι κονσόλες Xbox έχουν πλέον πρόσβαση στο NVIDIA GeForce Now μέσω του Microsoft Edge

Παρόλο που οι κάτοχοι Xbox περιμένουν τη Microsoft να ενεργοποιήσει τη δική της υπηρεσία παιχνιδιών cloud στις κονσόλες, έχουν άλλους τρόπους για τη ροή παιχνιδιών. Μια ενημέρωση τον Σεπτέμβριο έφερε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium στις κονσόλες Xbox One και Series X/S, επιτρέποντας στους παίκτες να έχουν πρόσβαση στο Google Stadia. Από σήμερα, μπορούν να ενεργοποιήσουν παιχνίδια για υπολογιστή μέσω τουτης NVIDIA GeForce Now επίσης.

Το GeForce Now είναι πλέον διαθέσιμο σε beta στο Edge, δημιουργώντας μια διαδρομή για τους χρήστες του Xbox για να παίξουν εκατοντάδες παιχνίδια που διαφορετικά μπορεί να χάσουν. Το GeForce Now είναι δωρεάν για συνεδρίες μιας ώρας, αν και η ανάλυση περιορίζεται στα 1080p. Η NVIDIA μόλις αποκάλυψε ένα νέο, πιο ακριβό σχέδιο που υπόσχεται «καθυστερημένη κλάση επιφάνειας εργασίας» και ροή παιχνιδιού σε 1440p έως και 120 fps σε PC και Mac και σε 4K HDR στα 60 fps στην τηλεόραση NVIDIA Shield.

Η Microsoft είπε ότι θα φέρει τη λειτουργία cloud gaming του Xbox Game Pass Ultimate στις κονσόλες αυτή την εορταστική περίοδο. Ακόμα κι έτσι, χάρη στο GeForce Now, οι παίκτες του Xbox One και του Xbox Series X/S έχουν πλέον μια πύλη σε ορισμένες σημαντικές αποκλειστικότητες για υπολογιστές, όπως το League of Legends και το Dota 2, χωρίς να χρειάζονται gaming rig.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *