Το Samsung Galaxy S21 Ultra λαμβάνει ήδη την ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου

Το Samsung Galaxy S21 Ultra λαμβάνει ήδη την ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου

Εδώ και λίγο καιρό, η Samsung κάνει αυτό το πράγμα όπου μερικές φορές κυκλοφορεί μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας προτού καν η Google το κάνει. Συνήθως είναι στο τέλος ενός μήνα όταν μια συγκεκριμένη συσκευή Samsung μπορεί να λάβει την ενημέρωση ασφαλείας του επόμενου μήνα, αλλά η απόσταση αυξάνεται συνεχώς.

Ενδεικτική περίπτωση: πριν από λίγες ώρες, όταν ήταν ακόμη 25 Οκτωβρίου, η εταιρεία άρχισε να κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Νοεμβρίου σε Galaxy S21 Ultra που αγοράζονται στη Γερμανία. Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ, με την κυκλοφορία μιας τέτοιας ενημέρωσης έξι ημέρες πριν από το πραγματικό “επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας” που θα έχετε μόλις την εφαρμόσετε – θα είναι η 1η Νοεμβρίου 2021. Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στο μέλλον, κάτοχοι S21 Ultra!

Όπως είπαμε, μέχρι στιγμής θα κυκλοφορήσει μόνο στη Γερμανία, αλλά αναμένετε ότι η κυκλοφορία θα επεκταθεί γρήγορα σε περισσότερες χώρες και περιοχές τις επόμενες ημέρες. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών είναι πολύ ασαφές και αναφέρει μόνο γενικές βελτιώσεις ασφάλειας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Είναι μια λήψη 222 MB και μόλις την εγκαταστήσετε θα έχετε την έκδοση λογισμικού G998BXXS3AUJ7.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *