Η εφαρμογή  Google Weather στο Android 12 ενημερώθηκαν με ωριαία πρόγνωση, συμπαγή μεγέθη

Η εφαρμογή Google Weather στο Android 12 ενημερώθηκαν με ωριαία πρόγνωση, συμπαγή μεγέθη

Λίγο πριν από την εκδήλωση Pixel 6 και 6 Pro την περασμένη εβδομάδα, η τελευταία έκδοση beta της εφαρμογής Google παρουσίασε τα γραφικά στοιχεία καιρού Material You στο Android 12. Η Google έχει πλέον ενημερώσει τα γραφικά στοιχεία με περισσότερες διαμορφώσεις μεγέθους, συμπεριλαμβανομένης μιας ωριαίας πρόβλεψης. 

Το τετράγωνο γραφικό στοιχείο 3×3, το οποίο εξακολουθεί να ονομάζεται “Καιρός” και στερείται περιγραφής, τώρα ορίζεται από προεπιλογή σε 4×2 στη σελίδα προεπισκόπησης. Αυτό το μέγεθος (ή 5×2) σας δίνει μια πρόβλεψη τεσσάρων ωρών και μια περίληψη κατάστασης, ενώ το “Περισσότερα στο weather.com” εμφανίζεται δυστυχώς στο κάτω μέρος. 

Μπορείτε επίσης να το συρρικνώσετε σε ένα τετράγωνο για να λάβετε μόνο την τρέχουσα θερμοκρασία και υψηλή/χαμηλή, καθώς και την τρέχουσα θέση στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτή η συγκεκριμένη ενημέρωση κάνει το widget πολύ πιο πυκνό και πρακτικό. 

Εν τω μεταξύ, τα κυκλικά εικονίδια  μπορούν τώρα να επεκταθούν οριζόντια για να γίνουν οριζόντια κυκλικά εικονίδια που περιλαμβάνουν υψηλό/χαμηλό στο κάτω μέρος εκτός από τα μεγάλα ψηφία θερμοκρασίας και το εικονίδιο κατάστασης. Υπάρχει επίσης η επιλογή να συρρικνωθεί σε ένα οβάλ 3×1 όπου τα στοιχεία εμφανίζονται δίπλα-δίπλα αντί να επικαλύπτονται.

Τα γραφικά στοιχεία Google Weather παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά με την εφαρμογή Google 12.41 και αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη με την έκδοση 12.42 beta.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *