Το παιχνίδι «Assassin’s Creed Infinity» δεν θα είναι δωρεάν για παιχνίδι

Το παιχνίδι «Assassin’s Creed Infinity» δεν θα είναι δωρεάν για παιχνίδι

To Assassin’s Creed Infinity δεν θα είναι δωρεάν παιχνίδι στο διαδίκτυο, επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, κατά τη διάρκεια της τελευταίας κλήσης κερδών του προγραμματιστή.   Η δημοσίευση ανέφερε ότι το AC Infinity, το οποίο είναι το όνομα του έργου που θα μπορούσε να αλλάξει κατά την κυκλοφορία, θα είναι μια ζωντανή διαδικτυακή υπηρεσία παρόμοια με το Grand Theft Auto Online που απαιτεί από εσάς να κατέχετε το βασικό παιχνίδι. Σύμφωνα με το Gamespot, ο Guillemot είπε επίσης:

“Αυτό το παιχνίδι θα έχει πολλά αφηγηματικά στοιχεία. Θα είναι πολύ καινοτόμο παιχνίδι, αλλά θα έχει αυτό που έχουν ήδη οι παίκτες σε όλα τα άλλα παιχνίδια Assassin’s Creed, όλα τα στοιχεία που αγαπούν… από την αρχή. Άρα θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Αλλά με πολλά στοιχεία που υπάρχουν ήδη στα παιχνίδια που δημοσιεύσαμε στο παρελθόν.”

Σε αντίθεση με άλλα Assassin’s Creed παιχνίδια με μια ενιαία αφηγηματική ιστορία, το Infinity φέρεται να έχει πολλαπλές ρυθμίσεις που θα είναι διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά θα εξακολουθούν να συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι το Infinity θα μπορούσε να έχει πολλά παιχνίδια σε ένα πακέτο, αν και το πώς θα έχει απήχηση στους μακροχρόνιους θαυμαστές μένει να φανεί. Η αρχική   αναφορά αποκάλυψε επίσης μια τεράστια διαδικτυακή πλατφόρμα με περιθώρια επέκτασης τους μήνες και τα χρόνια μετά την κυκλοφορία της, επομένως ενδέχεται να δούμε νέο περιεχόμενο να εμφανίζεται στην υπηρεσία ως καμπάνιες ή σεζόν. 

Η Ubisoft συγκέντρωσε τους πόρους της και ένωσε τις ομάδες του Μόντρεαλ και του Κεμπέκ, οι οποίες στο παρελθόν εργάζονταν σε ξεχωριστούς Assassin’s Creed τίτλους, για την ανάπτυξη του Infinity. Ωστόσο, ο Guillemot είπε ότι βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά του στάδια και προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι η συντομότερη δυνατή κυκλοφορία του δεν θα είναι μέχρι το 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *