Το TikTok δοκιμάζει έναν πιο άμεσο τρόπο για τους χρήστες να δίνουν φιλοδωρήματα στους δημιουργούς

Το TikTok δοκιμάζει έναν πιο άμεσο τρόπο για τους χρήστες να δίνουν φιλοδωρήματα στους δημιουργούς

Το TikTok δοκιμάζει μια νέα λειτουργία φιλοδωρήματος που θα έδινε στους δημιουργούς έναν άλλο τρόπο να λαμβάνουν δώρα από τους ακόλουθούς τους. Η εταιρεία επιτρέπει ήδη στους πιο δημοφιλείς χρήστες της να λαμβάνουν συμβουλές κατά τη ζωντανή ροή και τώρα δοκιμάζει κάτι πιο άμεσο.

Η ύπαρξη της δυνατότητας εντοπίστηκε αρχικά από τον δημιουργό του TikTok, Jera Bean και αργότερα κοινοποιήθηκε ευρύτερα από τον σύμβουλο (και πρώην The Next Web συγγραφέα του) Matt Navarra. Σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσίευσε ο Bean, όσοι έχει εγγραφεί στο TikTok στο τεστ μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν ένα κουμπί Συμβουλές στη σελίδα του προφίλ τους.

Χρειάζονται τουλάχιστον 100.000 ακόλουθους και έναν λογαριασμό που είναι σε καλή κατάσταση. Σημειωτέον, το TikTok δεν λαμβάνει υπόψη αυτές τις συμβουλές. Είναι πιθανό αυτό να αλλάξει όταν και εάν η εταιρεία διαθέσει τη δυνατότητα ευρύτερα.

Το TikTok  δοκιμάζει το εργαλείο σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. «Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να φέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το TikTok απέχει πολύ από το να είναι η μόνη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει φιλοδωρήματα. Το Twitter έχει μια λειτουργία «συμβουλής» από τις αρχές Μαΐου. Πιο πρόσφατα, πρόσθεσε τη δυνατότητα στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν συμβουλές Bitcoin. Η ώθηση για φιλοδώρημα έρχεται καθώς οι εταιρείες αναζητούν τρόπους να κρατήσουν τους δημιουργούς στις πλατφόρμες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *