Διαρροή περισσότερων εικόνων της νέας εφαρμογής Microsoft Defender Preview

Διαρροή περισσότερων εικόνων της νέας εφαρμογής Microsoft Defender Preview

Πριν από λίγες ημέρες, μάθαμε για μια νέα εφαρμογή Προεπισκόπησης του Windows Defender πάνω στην οποία εργάζεται η Microsoft. Αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες ότι η εφαρμογή μπορεί να είναι μια νέα έκδοση Defender που έχει κατασκευαστεί ειδικά για τα Windows 11. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει.

Ο χρήστης που διέρρευσε το Twitter WalkingCat μοιράστηκε τον σύνδεσμο του Microsoft Store για το Windows Defender Preview πριν από δύο ημέρες  . Από το κατάστημα, γνωρίζουμε ότι η νέα εφαρμογή θα τρέχει και στα Windows 10, εφόσον η έκδοση είναι 19041.0 ή νεότερη.

Ως εκ τούτου, το ενεργοποίησαμε στον υπολογιστή μου με Windows 10, αλλά όταν προσπαθήσαμε να προχωρήσουμε από την αρχική οθόνη “Έναρξη” (εικόνα στο επάνω μέρος), λαμβάνουμε ένα μήνυμα που λέει “Ο λογαριασμός σας δεν είναι ακόμη εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιεί το Microsoft Defender” . Αυτό μας εμποδίζει να προχωρήσουμε περαιτέρω.

Microsoft Def block

Ωστόσο, ένας χρήστης του Twitter, Ahmed Walid, μπόρεσε να χρησιμοποιήσει ένα hack για να παρακάμψει αυτό το μπλοκ και δημοσίευσε ορισμένα στιγμιότυπα οθόνης της διεπαφής χρήστη του νέου Microsoft Defender Preview.

Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με περισσότερες δυνατότητες όπως “Ταυτότητα” και “Συνδέσεις” με την ένδειξη Σύντομα κοντά σας. Ακολουθεί η εμφάνιση της αρχικής οθόνης της νέας εφαρμογής Defender:

Microsoft Defender Preview home screen
Microsoft Defender Preview home screenMicrosoft Defender Preview connected devices

Συνολικά, η νέα προεπισκόπηση του Microsoft Defender φαίνεται ημιτελής, ενώ απομένει να γίνει κάποια εργασία σε αυτήν. Μετά από αυτό, η εφαρμογή θα μπορούσε να αρχίσει να κυκλοφορεί πρώτα στους Insiders πριν γίνει γενικά διαθέσιμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *