Η νέα πύλη σχολίων της Microsoft για το Teams είναι τώρα σε προεπισκόπηση

Η νέα πύλη σχολίων της Microsoft για το Teams είναι τώρα σε προεπισκόπηση

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μάθαμε ότι η Microsoft ετοιμάζει μια νέα πύλη σχολίων για υπηρεσίες Microsoft 365, Teams, Edge και Windows. Ακριβώς όπως πολλά άλλα φόρουμ που έχει ξεκινήσει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, όπως το UserVoice, αυτός ο κόμβος είναι ένα ακόμη μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να καταγράφουν σχόλια και αιτήματα στον τεχνολογικό γίγαντα του Redmond σχετικά με το λογισμικό του.

Φαίνεται τώρα ότι η πύλη είναι ζωντανή για το Microsoft Teams ως προεπισκόπηση, όπως ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση ιστολογίου. Αναφέρεται απλώς ως “Σχόλια (προεπισκόπηση)” στην ειδική σελίδα και υπάρχουν ενότητες που περιλαμβάνονται για το Teams, το Edge και την ίδια την πύλη. Είναι ενδιαφέρον ότι η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft αναφέρει μόνο τη διαθεσιμότητα προεπισκόπησης για τις ομάδες και η ειδική ενότητα για αυτό μπορεί να μελετηθεί εδώ.

Η πύλη είναι αρκετά εύκολη στη χρήση με τα αιτήματα που υποβάλλουν οι χρήστες να είναι το κέντρο έλξης μαζί με πολλά φίλτρα όπως πλατφόρμα, κατηγορία, αριθμός ψήφων κ.λπ. Microsoft όταν λάβουν επίσημη απάντηση. Ο τεχνολογικός γίγαντας του Redmond είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο μηχανισμός τροφοδοτείται από το Dynamics 365 Customer Service.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ η πύλη είναι δημόσια προσβάσιμη, εξακολουθεί να βρίσκεται σε προεπισκόπηση. Καθώς ωριμάζει, φέρεται να χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση σχολίων σε άλλες υπηρεσίες του Microsoft 365, ακόμη και στα Windows. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία για γενική διαθεσιμότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *