Η Huawei μοιράζεται τη λίστα των συσκευών που αποκτούν EMUI 12

Η Huawei μοιράζεται τη λίστα των συσκευών που αποκτούν EMUI 12

Ενώ η Huawei είναι απασχολημένη με την αλλαγή των κινεζικών smartphone της στο HarmonyOS της, οι διεθνείς μονάδες εξακολουθούν να λειτουργούν με EMUI. Και φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι στιγμής, καθώς η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε τη λίστα των συσκευών που λαμβάνουν EMUI 12 ξεκινώντας από το 1ο εξάμηνο του 2022.

H Huawei δεν λέει σε ποια έκδοση του Android βασίζεται το EMUI 12, αλλά κρίνοντας από την πρόσφατα λανσαρισμένη nova 9, είναι πιθανώς ασφαλές να υποθέσουμε ότι είναι Android 11. Εδώ είναι η επίσημη λίστα.

Huawei shares the list of devices getting EMUI 12

Οι τελευταίες σειρές Huawei Mate και P θα πρέπει να αναμένουν μια beta έκδοση του λογισμικού τους επόμενους μήνες.

Όπως το Harmony OS 2.0, το EMUI 12 εστιάζει πολύ στην ενσωμάτωση του οικοσυστήματος Huawei με εύκολη κοινή χρήση αρχείων και τηλεχειρισμό διαφόρων συσκευών Huawei. Νέα κινούμενα σχέδια και σχεδιασμός περιμένουν επίσης, με τη μεγαλύτερη αλλαγή στο UI πιθανώς να είναι η απόχρωση ειδοποιήσεων. Τώρα χωρίζεται σε δύο – αν σύρετε προς τα κάτω από την αριστερή πλευρά της γραμμής κατάστασης ανοίγει ο πίνακας ειδοποιήσεων, ενώ κάνοντας το ίδιο στα δεξιά θα καλέσετε τις γρήγορες εναλλαγές, το ρυθμιστικό φωτεινότητας και τα χειριστήρια πολυμέσων. Ακριβώς όπως το MIUI της Xiaomi.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *