Το Samsung KX συνεργάζεται με το LDN UTD για να φέρει το απόλυτο gaming event, All Access Gaming

Το Samsung KX συνεργάζεται με το LDN UTD για να φέρει το απόλυτο gaming event, All Access Gaming

H Samsung KX ανακοίνωσε την έναρξη της εκδήλωσης gaming, All Access Gaming, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση gaming θα διοργανωθεί σε συνεργασία με τον όμιλο eSports που εδρεύει στο Λονδίνο, LDN UTD, ο οποίος στοχεύει να ενσωματώσει τα παιχνίδια και τα eSports με κοινωνικά ζητήματα και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ στη Samsung KX, Ashrita Seshadri δήλωσε:

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε το All Access Gaming σε συνεργασία με την LDN UTD και τον Δήμαρχο του Λονδίνου στη Samsung KX. Ως κόμβος καινοτομίας, δείχνουμε πώς να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ως δύναμη για το καλό και είμαστε περήφανοι που συγκεντρώνουμε μια κοινότητα τυχερών παιχνιδιών ομοϊδεατών ανθρώπων για να παρουσιάσουμε και να εκπαιδεύσουμε τα οφέλη της υγείας και της ευημερίας στα eSports. Αυτή είναι άλλη μια από τις σπουδαίες μας εκδηλώσεις ανταλλαγής δεξιοτήτων για να βοηθήσουμε τους Λονδρέζους και όχι μόνο να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να καλλιεργήσουν τα πάθη τους.

Στο Samsung KX, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν επαγγελματίες παίκτες όπως η ITANI, η Maria, γνωστή και ως Ria Bish και ο Connor Ball of The Vamps να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μια ποικιλία παιχνιδιών. Οι συνεδρίες παιχνιδιών στην εκδήλωση θα εμφανίζουν την καμπύλη οθόνη Samsung CRG9 Dual-QHD για εξαιρετικά ευρεία αναλογία διαστάσεων.

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση gaming θα επιτρέψουν επίσης στους επισκέπτες να συμμετάσχουν στη συζήτηση πάνελ της εκδήλωσης και να συμμετάσχουν στους οικοδεσπότες της εκδήλωσης Samsung KX, Elle Osili-Wood και Chelcee Grimes, παρέα με τα μέλη της ομάδας του LDN UTD, καθώς συζητούν τις εμπειρίες των επαγγελματιών παικτών με τα παιχνίδια. Στην εκδήλωση, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τους Haber και Sunpi καθώς μιλούν για τα προσωπικά τους ταξίδια.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και θα τελειώσει στις 20:00, χωρίς χρέωση. Με την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση gaming στον ιστότοπο της Samsung KX, οι ενθουσιώδεις θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν εικονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *