Η Samsung φέρεται να ξεκινά τη μαζική παραγωγή ανταλλακτικών Galaxy S22

Η Samsung φέρεται να ξεκινά τη μαζική παραγωγή ανταλλακτικών Galaxy S22

H Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή εξαρτημάτων που προορίζονται για την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς smartphone, τη σειρά Galaxy S22 .

Ο τιτάνας τεχνολογίας της Νότιας Κορέας αυξάνει την παραγωγή εξαρτημάτων και για τις τρεις παραλλαγές, συγκεκριμένα το Galaxy S22 (αριθμός μοντέλου SM-S901), το Galaxy S22 Plus (SM-S906) και το Galaxy S22 Ultra (SM-S908). 

Η διαδικασία ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και αυτή τη στιγμή περιορίζεται σε μικρό αριθμό εξαρτημάτων, όπως τα εύκαμπτα καλώδια. Με το Galaxy S22 Ultra, η Samsung φαίνεται να εστιάζει στην παραγωγή της αμερικανικής παραλλαγής αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν αναφορές ότι τα τηλέφωνα θα ανακοινωθούν στις αρχές του επόμενου έτους, με κάποιους που διαρρέουν να λένε ότι θα παρουσιαστούν στα τέλη Ιανουαρίου και άλλοι να ισχυρίζονται ότι η σειρά θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο. 

Η Samsung ξεκινά συνήθως τη μαζική παραγωγή περίπου δύο έως τρεις μήνες πριν από την κυκλοφορία, επομένως η σημερινή έκθεση είναι σύμφωνη με αυτές τις φήμες για την κυκλοφορία στις αρχές του 2022. Μια ανακοίνωση του Φεβρουαρίου φαίνεται πιο εύλογη, δεδομένου ότι η εταιρεία φημολογείται ότι επιτέλους άρει την αυλαία από το Galaxy S21 FE κατά τη διάρκεια της CES 2022, η οποία θα διεξαχθεί από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 8 Ιανουαρίου. Εν τω μεταξύ, τα πτυσσόμενα τηλέφωνα της εταιρείας πάνε καλά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί φαινομενικά αντέξουν οικονομικά να αφήσουν χώρο στις κυκλοφορίες.

Ένα από τα κυριότερα σημεία των επόμενων τηλεφώνων της σειράς S θα είναι το τσιπ Exynos 2200 που τροφοδοτείται από την AMD, το οποίο προφανώς θα τροφοδοτήσει τα μοντέλα με προορισμό την Ευρώπη. Επίσης, σε αντίθεση με πέρυσι, το επόμενο μοντέλο Ultra είναι πολύ πιθανό να διαθέτει ειδική θήκη για τη γραφίδα S Pen. Αυτό το μοντέλο είναι επίσης πιθανό να προσφέρει καλύτερες οθόνης και προδιαγραφές κάμερας και ταχύτερη φόρτιση. Το Galaxy S22 Ultra φημολογείται ότι θα έρθει με εξωτερικό όπως το Galaxy Note-21 και οι άλλες δύο παραλλαγές ενδέχεται να διαθέτουν στοιχεία από το σχεδιασμό  Phone 13. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *