Το Samsung Galaxy S22 και το S22+ θα φέρουν λίγες σχεδιαστικές αλλαγές

Το Samsung Galaxy S22 και το S22+ θα φέρουν λίγες σχεδιαστικές αλλαγές

Το Samsung Galaxy S22 είναι ήδη σε μαζική παραγωγή και οι χρήστες που διέρρευσαν μας έδωσαν μια κλεφτή ματιά για το πώς θα μοιάζει το νέο επερχόμενο τηλέφωνο. Το ολλανδικό κατάστημα LetsGoDigitalrenders δημοσίευσε  στοιχεία για την απλή αλλά και την έκδοση Plus. Η νέα σχεδίαση φαίνεται μάλλον οικεία.

Τα Galaxy S22 και Galaxy S22+ θα ακολουθούν την ίδια φόρμουλα σχεδίασης με τους προκατόχους Galaxy S21 και Galaxy S21+. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το Galaxy S22 Ultra, το οποίο αναμένεται να φέρει ένα δραστικά τροποποιημένο πίσω πάνελ.

Η ρύθμιση της κάμερας Galaxy S22 και S22+ θα διατηρήσει την κατακόρυφη διάταξη με το περιοχή τους να εκτείνεται μέχρι το χείλος. Το μπροστινό πάνελ θα είναι επίπεδο, αν και όχι τόσο επίπεδο και τετράγωνο όσο η σειρά iPhone 13.

Το Galaxy S22 αναμένεται να έρθει με οθόνη OLED 6,06” ανάλυσης Full HD+, τη μικρότερη διαγώνιο από το Galaxy S9. Το S22+ θα «μικρύνει» επίσης στα 6,55” σε σύγκριση με 6,67” στο S21+.

Ολόκληρη η σειρά θα συνοδεύεται από το νέο chipset Exynos 2200 και την GPU που κατασκευάζεται από την AMD σε ορισμένες αγορές, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα πιθανότατα θα λάβουν την έκδοση με Snapdragon 898.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *