Το Netflix θα κυκλοφορήσει παιχνίδια για κινητά σε όλους τους συνδρομητές Android στις 3 Νοεμβρίου

Το Netflix θα κυκλοφορήσει παιχνίδια για κινητά σε όλους τους συνδρομητές Android στις 3 Νοεμβρίου

To Netflix κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά με τις φιλοδοξίες του για παιχνίδια. Από τις 3 Νοεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές μπορούν να παίξουν πέντε παιχνίδια για κινητά σε συσκευές Android χωρίς επιπλέον κόστος. Η εταιρεία λέει ότι οι χρήστες iOS θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια αργότερα.

Τον Αύγουστο, το Netflix άρχισε να δοκιμάζει παιχνίδια στην εφαρμογή Android στην Πολωνία με το Stranger Things 1984 και το Stranger Things 3. Η δοκιμή επεκτάθηκε στην Ισπανία και την Ιταλία τον επόμενο μήνα με τρία άλλα περιστασιακά παιχνίδια — Shooting Hoops, Teeter Up και Card Blast — κανένα από τα οποία δεν συνδέεται με εκπομπές ή ταινίες του Netflix.

Τα παιχνίδια δεν έχουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από το τηλέφωνο ή το tablet σας μεταβαίνοντας στην ενότητα παιχνιδιών της αρχικής σελίδας της εφαρμογής ή μέσω της καρτέλας παιχνίδια. Μόλις επιλέξετε ένα παιχνίδι, μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store ή (σύντομα) από το App Store και να το παίξετε μέσω της εφαρμογής Netflix.

Τα παιχνίδια θα είναι προεπιλεγμένα στην προτιμώμενη γλώσσα στο προφίλ σας στο Netflix. Ωστόσο, εάν ένα παιχνίδι δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε αυτήν τη γλώσσα, θα είναι από προεπιλογή Αγγλικά. Ορισμένα παιχνίδια θα λειτουργούν και εκτός σύνδεσης.

Όλοι όσοι έχουν προφίλ σε λογαριασμό Netflix θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή συνδρομή. Ωστόσο, τα παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμα σε παιδικά προφίλ. Οι χρήστες που έχουν ρυθμίσει ένα PIN για να αποτρέψουν την πρόσβαση σε προφίλ ενηλίκων θα πρέπει να εισαγάγουν τον κωδικό τους για να παίξουν επίσης παιχνίδια.

Μετά από πειραματισμούς με διαδραστικές εκπομπές και ταινίες τα τελευταία χρόνια, το Netflix κατέστησε σαφές ότι επιθυμεί να αποκτήσει μεγαλύτερη βάση στο gaming. Κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών του δεύτερου τριμήνου τον Ιούλιο, η εταιρεία είπε ότι η πιο σοβαρή ώθηση τυχερών παιχνιδιών μέχρι σήμερα θα ξεκινήσει από κινητά. 

Το Netflix λέει ότι η αρχική παρτίδα των πέντε τίτλων είναι μόνο η αρχή των φιλοδοξιών του για gaming. Τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία αγόρασε ένα στούντιο παιχνιδιών για πρώτη φορά με τη μορφή του Oxenfree προγραμματιστής Night School Studio.

«Ακριβώς όπως οι σειρές, οι ταινίες και οι προσφορές μας, θέλουμε να σχεδιάζουμε παιχνίδια για κάθε επίπεδο παιχνιδιού και κάθε είδους παίκτη, είτε είστε αρχάριος είτε δια βίου παίκτης», έγραψε ο Mike Verdu, αντιπρόεδρος ανάπτυξης παιχνιδιών του Netflix σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *