Οι κάτοχοι Smart TV της LG θα λάβουν δωρεάν δοκιμή Apple TV+ 3 μηνών

Οι κάτοχοι Smart TV της LG θα λάβουν δωρεάν δοκιμή Apple TV+ 3 μηνών

H LG ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της Smart TV θα μπορούν να επωφεληθούν από τους τρεις μήνες δωρεάν Apple TV+ από τις 15 Νοεμβρίου. Είπε ότι η προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 80 χώρες, αλλά για να προκριθείτε θα χρειαστείτε μια συμβατή τηλεόραση LG Smart TV 2016-2021, 8K ή 4K. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη σε όσους εγγραφούν έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είπε ότι οι τηλεοράσεις της κάνουν τον προγραμματισμό Apple TV+ ακόμα πιο καθηλωτικό χάρη στο ότι είναι εξοπλισμένες με Dolby Vision IQ και ήχο Dolby Atmos. Είπε ότι πολλοί από τους τίτλους στο Apple TV+ είναι εξοικειωμένοι με τις τεχνολογίες της Dolby, επομένως αυτοί θα πρέπει να φαίνονται οι καλύτεροι στις προκριματικές τηλεοράσεις LG.

Εάν διαθέτετε τηλεόραση από το 2018 ή μεταγενέστερο μοντέλο, η LG είπε ότι το Magic Remote της θα διευκολύνει την πλοήγηση στο Apple TV+ και την επιλογή περιεχομένου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο για να δείξετε, να κάνετε κλικ και να κάνετε κύλιση ή να εκδώσετε φωνητικές εντολές μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου.

Εάν δεν θέλετε πραγματικά το Apple TV+ και το περιεχόμενο που προσφέρει, η LG περιέγραψε μερικά από τα κυριότερα σημεία του προγραμματισμού της:

«Το Apple TV+, διαθέσιμο σε όλες τις έξυπνες τηλεοράσεις LG, είναι η πρώτη εντελώς πρωτότυπη συνδρομητική υπηρεσία βίντεο και το σπίτι του σήμερα Οι πιο ευφάνταστοι αφηγητές, που προσφέρουν μια βραβευμένη και εμπνευσμένη σειρά πρωτότυπων σειρών και ταινιών, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας επιτυχημένης κωμικής σειράς Ted Lasso, με πρωταγωνιστή και εκτελεστική παραγωγή του Jason Sudeikis, The Morning Show, με πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγή Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, και το επικό Ίδρυμα Saga που χτίζει τον κόσμο, το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη προσαρμογή στην οθόνη της εμβληματικής σειράς μυθιστορημάτων του Isaac Asimov».

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο LG Content Store ή να πατήσετε το διαφημιστικό banner στο αρχικό μενού της LG TV.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *