Ακολουθούν οι αλλαγές που έρχονται στο Office.com και η εφαρμογή Office για Windows

Ακολουθούν οι αλλαγές που έρχονται στο Office.com και η εφαρμογή Office για Windows

H Microsoft ανακοίνωσε ότι ενημερώνει τις εμπειρίες του Office.com και της εφαρμογής Office για Windows. Οι ενημερώσεις έχουν σκοπό να διευκολύνουν την εύρεση όλου του περιεχομένου που σχετίζεται με εσάς, την πρόσβαση στις εφαρμογές και τα πρότυπά σας σε ένα μέρος, την ανάληψη δράσης γρήγορα και την κατανόηση της εργασίας που χρειάζεται την προσοχή σας.

Οι ενημερώσεις της αρχικής σελίδας περιλαμβάνουν:

  • Προτεινόμενες ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε γρήγορα δράση – μπορείτε να μεταβείτε στην επερχόμενη σύσκεψή σας, να προσθέσετε μια εργασία εκκρεμών εργασιών ή να απαντήσετε σε πρόσφατα σχόλια σε έγγραφα. Συνεργαστείτε εύκολα σε περιεχόμενο με κοινή χρήση μέσω ομάδων ή κάνοντας κράτηση για να ελέγξετε το περιεχόμενο με τους συναδέλφους σας.
  • Γρήγορη πρόσβαση – μια ενότητα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να το δείτε είτε ως λίστα είτε ως κάρτες για μια πιο οπτική διάταξη. Μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε αυτό το περιεχόμενο κατά περιεχόμενο που άνοιξε πρόσφατα, περιεχόμενο που μοιραστήκατε με άλλους και ακόμη και το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Αλλά αν θέλετε ένα ακόμη πιο συγκεκριμένο φίλτρο, μπορείτε να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο φίλτρο περιεχομένου με βάση πράγματα όπως ο τύπος περιεχομένου και το άτομο που το μοιράστηκε – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιστρέψετε εύκολα στο περιεχόμενο που αναζητάτε.

Οι ενημερώσεις του περιεχομένου μου περιλαμβάνουν:

  • Εδώ μπορείτε να προβάλετε όλο το περιεχόμενό σας και να το προβάλετε ξανά με βάση τα πρόσφατα ανοιγμένα, κοινόχρηστα και αγαπημένα.
  • Χρησιμοποιήστε τα ισχυρά φίλτρα για να βρείτε γρήγορα το σωστό περιεχόμενο. Μπορείτε να φιλτράρετε ανά τύπο εγγράφου, δραστηριότητα και ώρα. Το φίλτρο δραστηριότητας περιέχει ακόμη και συγκεκριμένα φίλτρα όπως το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται @.
  • Δυνατότητα περιήγησης κατά άτομα και συσκέψεις. Όταν κάνετε κλικ στο Άτομα, μπορείτε να προβάλετε μια  καλή προβολή κάρτας ατόμων και εγγράφων που έχουν μοιραστεί. Όταν κάνετε κλικ στις Συσκέψεις, μπορείτε να βρείτε όλο το περιεχόμενο της σύσκεψης, όπως ηχογραφήσεις, σημειώσεις συσκέψεων και συνημμένα έγγραφα από τις προηγούμενες συσκέψεις σας.
  • Δυνατότητα προβολής περιεχομένου βάσει του τόπου διαμονής του, όπως το OneDrive και το SharePoint
  • Εκτός από τις Προτεινόμενες ενέργειες στην αρχική σελίδα, μπορείτε επίσης να βρείτε ενέργειες περιεχομένου σε σειρά σε οποιαδήποτε από τις λίστες περιεχομένου του Office.com κάνοντας κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες. Με αυτήν τη νέα έκδοση, η Microsoft πρόσθεσε μερικές νέες ενέργειες, όπως Μετατροπή σε PDF, Κοινή χρήση σε ομάδες, Προσθήκη στο Ημερολόγιο και Προσθήκη σε εκκρεμότητα.

Η δημιουργία ενημερώσεων περιλαμβάνει:

  • Δυνατότητα δημιουργίας νέου περιεχομένου χρησιμοποιώντας δεκάδες εργαλεία στο M365, από έρευνες και συνεδρίες καταιγισμού ιδεών έως πίνακες ελέγχου αναφορών, σχέδια έργων και πολλά άλλα.
  • Ξεκινήστε κάτι νέο από το επώνυμο περιεχόμενο της εταιρείας σας με εύκολη πρόσβαση στα πρότυπα της εταιρείας σας σε ένα μέρος.
  • Προτεινόμενα πρότυπα σε Word, Excel και PowerPoint για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη δημιουργία εντυπωσιακού περιεχομένου Η

Η Microsoft θα διαθέσει τις αλλαγές ως Στοχευμένη έκδοση τον Νοέμβριο και σε τυπικούς πελάτες από τις αρχές Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *