Η Riot φέρνει τα «League of Legends», «Valorant» και άλλους τίτλους στο Epic Games Store

Η Riot φέρνει τα «League of Legends», «Valorant» και άλλους τίτλους στο Epic Games Store

H Riot Games μεταφέρει τους τίτλους PC της  League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics και Legends of Runeterra στο Epic Games Store. Η κίνηση θα μπορούσε να φέρει τους τέσσερις τίτλους free-to-play μπροστά σε ένα ευρύτερο κοινό.

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το νέο Riot Client (το οποίο έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτό το μήνα), αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα παιχνίδια από την εφαρμογή της Epic ή μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας. Εάν παίζετε ήδη κάποιο από αυτά τα παιχνίδια, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπάρχουσα λίστα φίλων σας.

Η συνεργασία μεταξύ της Riot και της Epic επεκτείνεται και στους τίτλους της τελευταίας. Ο πρωταθλητής του League of Legends , Jinx,στο μπαίνει Fortnite, σηματοδοτώντας την πρώτη εμφάνιση ενός χαρακτήρα LoL σε ένα παιχνίδι που δεν είναι Riot.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της μηνιαίας καμπάνιας της Riot για την προώθηση της σειράς κινουμένων σχεδίωνArcane  , του League of Legends που κάνει πρεμιέρα στις 22:00 ET στις 6 Νοεμβρίου στο Netflix. Κατά τα άλλα, η Riot επίσης συνεργάστηκε με την Amazon για να προσφέρει στα μέλη του Prime Gaming μερικά καλούδια εντός του παιχνιδιού μέσα στον επόμενο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *