Το Netflix λανσάρει επίσημα την πλατφόρμα παιχνιδιών παγκοσμίως στο Android

Το Netflix λανσάρει επίσημα την πλατφόρμα παιχνιδιών παγκοσμίως στο Android

Έχοντας ανακοινώσει το ενδιαφέρον του για τα παιχνίδια για κινητά και την κυκλοφορία του στην Πολωνία, η Netflix ανακοίνωσε ότι λανσάρει τα παιχνίδια του σε κινητά παγκοσμίως σήμερα.

Η εταιρεία δηλώνει ότι η υπηρεσία Netflix Gaming προορίζεται να προσελκύσει τόσο τους περιστασιακούς παίκτες όσο και τους παίκτες που επιθυμούν να βουτήξουν σε μια πιο καθηλωτική εμπειρία γύρω από τις αγαπημένες τους ιστορίες. Τα Παιχνίδια Netflix συνδέονται με τη Συνδρομή Netflix με την υπόσχεση “χωρίς διαφημίσεις, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις και αγορές εντός εφαρμογής”.

Η διάθεση ξεκινά σε κινητά τηλέφωνα και tablet Android, ενώ η υποστήριξη iOS θα έρχεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η Netflix Games θα προσφέρει παιχνίδια σε πολλές γλώσσες που θα συνδέονται με το προφίλ γλώσσας Netflix, επιστρέφοντας στα Αγγλικά ως προεπιλογή μόνο εάν η γλώσσα σας δεν υποστηρίζεται ακόμη. Το Netflix Games μοιάζει να μιμείται τη ρύθμιση ροής μόνο για ενήλικες με παιχνίδια “Μόνο για ενήλικες” που δεν θα ήταν άμεσα διαθέσιμα σε παιδιά από προεπιλογή, εάν ρυθμιστεί ένα PIN.

Από σήμερα, οι συνδρομητές του Netflix που χρησιμοποιούν Android παγκοσμίως μπορούν να παίξουν Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up.

Όπως και με τη ροή στο Netflix, οι συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν πολλές κινητές συσκευές σε έναν λογαριασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *