Το Windows 11 KB5008295 κυκλοφόρησε στους Insiders για επιδιόρθωση εφαρμογών που δεν ανοίγουν

Το Windows 11 KB5008295 κυκλοφόρησε στους Insiders για επιδιόρθωση εφαρμογών που δεν ανοίγουν

H Microsoft κυκλοφόρησε μια αθροιστική ενημέρωση KB5008295 για Windows 11 στα κανάλια Windows Insider Beta και Release Preview που διορθώνει ορισμένες ενσωματωμένες εφαρμογές των Windows, όπως το Snipping Tool, το Touch Keyboard, τη Φωνητική πληκτρολόγηση και Πίνακας Emoji και άλλα από το άνοιγμα χάρη σε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που έχει λήξει.

Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις:

Διορθώσαμε ένα γνωστό ζήτημα που ενδέχεται να εμποδίσει ορισμένους χρήστες να ανοίξουν ή να χρησιμοποιήσουν ορισμένες ενσωματωμένες εφαρμογές των Windows ή τμήματα ορισμένων ενσωματωμένων εφαρμογών. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας ενός ψηφιακού πιστοποιητικού της Microsoft που έληξε στις 31 Οκτωβρίου 2021. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να επηρεάσει τις ακόλουθες εφαρμογές:

  • Snipping Tool
  • Πληκτρολόγιο αφής, φωνητική πληκτρολόγηση και πίνακα Emoji
  • Διεπαφή χρήστη επεξεργασίας μεθόδου εισαγωγής(Διεπαφή χρήστη IME)
  •  Συμβουλές
  • Διορθώσαμε ένα γνωστό ζήτημα που εμποδίζει το άνοιγμα του μενού Έναρξη και της εφαρμογής Ρυθμίσεις όπως αναμένεται (μόνο σε λειτουργία S).

Η Microsoft σημειώνει περαιτέρω ότι μετά την εγκατάσταση του KB5008295, ο αριθμός έκδοσης δεν έχει δημιουργηθεί ή αναθεωρηθεί, για να επιβεβαιώσετε την επιτυχή εγκατάσταση της ενημέρωσης, μπορείτε να επιλέξετε Ρυθμίσεις > Windows Update > Ιστορικό ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *