Το Minecraft, το It Takes Two και άλλα έρχονται στο Xbox Game Pass αυτόν τον μήνα

Το Minecraft, το It Takes Two και άλλα έρχονται στο Xbox Game Pass αυτόν τον μήνα

H Microsoft ανακοίνωσε τους νεότερους τίτλους που έρχονται στην υπηρεσία Xbox Game Pass για τον Νοέμβριο. Οι νέες λίστες είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών ειδών παιχνιδιών, με μερικά indie παιχνίδια να μπαίνουν στο μείγμα επίσης. Μεταξύ των τίτλων είναι η μεγάλη επιτυχία Minecraft και το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς παιχνίδι του 2021 It Takes Two.

Από τις 2 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές του Game Pass θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες προσθήκες ξεκινώντας με το Minecraft: Java και Bedrock Editions αποκλειστικά για PC και indie τίτλο Unpacking για cloud, κονσόλα και υπολογιστή.

Ένας από τους μεγαλύτερους βαρείς παίκτες του Νοεμβρίου προσγειώνεται στις 4 Νοεμβρίου. Το It Takes Two έρχεται σε cloud, κονσόλα και υπολογιστή εκείνη την ημερομηνία μέσω του EA Play. Αυτό είναι ένα πλήρες co-op παιχνίδι περιπέτειας με μια βαριά ιστορία και μοναδικό παιχνίδι πλατφόρμας. Το Xbox επιτρέπει στους φίλους να παίζουν μαζί δωρεάν με το Friend’s Pass. Εφόσον ένα άτομο έχει το παιχνίδι στο Game Pass, θα μπορεί να προσκαλέσει κάποιον που δεν του ανήκει (ή έχει συνδρομή Xbox Game Pass) να κατεβάσει και να παίξει το παιχνίδι μαζί του δωρεάν.

Μαζί με το It Takes Two έρχεται το indie παιχνίδι δολοφόνος αράχνης, Kill It with Fire. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που περιλαμβάνονται, όπως το προηγουμένως ανακοινωμένο Grand Theft Auto: San Andreas, εντάσσονται στην υπηρεσία μεταξύ 9 και 11 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί μια λίστα με όλα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο Game Pass τον Νοέμβριο και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους:

  • Minecraft: Java και Bedrock Εκδόσεις (PC): 2 Νοεμβρίου
  • Αποσυσκευασία (σύννεφο, κονσόλα, υπολογιστής): 2 Νοεμβρίου
  • It Takes Two (σύννεφο, κονσόλα, υπολογιστής): 4 Νοεμβρίου
  • Kill It with Fire (σύννεφο, κονσόλα, υπολογιστής): 4 Νοεμβρίου
  • Football Manager 2022 (PC ): 9 Νοεμβρίου
  • Football Manager 2022: Xbox Edition (σύννεφο, κονσόλα, υπολογιστή): 9 Νοεμβρίου
  • Forza Horizon 5 (σύννεφο, κονσόλα, υπολογιστή): 9 Νοεμβρίου
  • Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (κονσόλα): 11 Νοεμβρίου
  • One Step From Eden (κονσόλα, υπολογιστή): 11 Νοεμβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *