Η πρώτη επίσημη εικόνα του Samsung Galaxy Tab A8 καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία

Η πρώτη επίσημη εικόνα του Samsung Galaxy Tab A8 καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία

Το Samsung Galaxy Tab A8 εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο και μετά μερικές εβδομάδες ένα λεπτομερές φύλλο προδιαγραφών διέρρευσε. Αυτό θα είναι ένα νέο προσιτό tablet με οθόνη LCD 10,5” που (υποτίθεται) θα στοχεύει στην τιμή των 260 $.

Η κυκλοφορία του πλησιάζει και ο Evan Blass κατάφερε να βρει την πρώτη επίσημη εικόνα του σχιστόλιθου, εδώ είναι:

First official Samsung Galaxy Tab A8 image leaks as the launch gets closer

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που διέρρευσαν, η οθόνη θα είναι 10,5” 1.920 x 1.200 px LCD (16:10) με 60 Hz ρυθμός ανανέωσης και θα υπάρχουν τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos στα πλαϊνά. Το tablet θα διαθέτει επίσης υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θύρα USB-C, ενώ το σώμα του θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Θα τροφοδοτείται από το Unisoc Tiger T618, κάτι που επιβεβαιώθηκε σε χθεσινό αποτέλεσμα του Geekbench . Δύο αποτελέσματα, στην πραγματικότητα, υπάρχει το Wi-Fi only SM-X200 και το LTE-enabled SM-X205.

Πότε μπορούμε να περιμένουμε το Galaxy Tab A8; Σύμφωνα με τον Ross Young (Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants), η μαζική παραγωγή του Tab A8 θα ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ τα ανώτερης ποιότητας (και εξοπλισμένα με OLED) πλάκες Tab S8+ και S8 Ultra θα ξεκινήσουν μαζική παραγωγή αργά. Ιανουάριος. Έτσι, η αποκάλυψη του Tab A8 τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο φαίνεται λογική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *