Διέρρευσαν στο διαδίκτυο λεπτομέρειες κυκλοφορίας και προπαραγγελίας του Samsung Galaxy S22

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο λεπτομέρειες κυκλοφορίας και προπαραγγελίας του Samsung Galaxy S22

Πριν από λίγες ημέρες, ο αξιόπιστος tipster Ice universe ισχυρίστηκε ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S22 για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Τώρα, μια αντιφατική αναφορά από τον όχι και τόσο αξιόπιστο tipster Jon Prosser τώρα υποστηρίζει ότι η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τη σειρά S22 στις 8 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ. ET με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν την ίδια μέρα. Η σειρά Galaxy S22 θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Prosser.

Ο Prosser έχει αποδειχθεί λάθος πολλές φορές, αν και ορισμένες από τις διαρροές του αποδεικνύονται αληθινές. Επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε τόσο σίγουροι ότι η Samsung θα ανακοινώσει τη σειρά S22 στις 8 Φεβρουαρίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Galaxy S22 θα είναι πιθανότατα η μοναδική παραδοσιακή ναυαρχίδα της Samsung για το 2022, καθώς η εταιρεία φέρεται να δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα Galaxy Note το επόμενο έτος.

Το Samsung Galaxy S22 είναι ένα από τα smartphone με τις περισσότερες διαρροές φέτος. Και αυτός είναι ο λόγος που πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το smartphone είναι ήδη διαθέσιμες στο διαδίκτυο, παρόλο που απέχουμε ακόμη μερικούς μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *