Η Apple διορθώνει το ελάττωμα του macOS Monterey που έπληξε ορισμένους υπολογιστές T2 Mac

Η Apple διορθώνει το ελάττωμα του macOS Monterey που έπληξε ορισμένους υπολογιστές T2 Mac

Το MacOS Monterey δεν είχε την πιο χαριτωμένη κυκλοφορία για ορισμένους χρήστες. Η Apple είπε στον YouTuber Rene Ritchie ότι διόρθωσε ένα πρόβλημα υλικολογισμικού που εμποδίζει την εκκίνηση ορισμένων Mac με τσιπ ασφαλείας T2. Οι νέοι αναβαθμιστές που εγκαθιστούν το Monterey θα λαμβάνουν πλέον ενημερωμένο υλικολογισμικό μαζί με το λειτουργικό σύστημα. Το τσιπ T2 υπάρχει στα περισσότερα Mac που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2018 και 2020.  

Η Apple δεν είπε ποια συστήματα ήταν πιο πιθανό να επηρεαστούν. Ωστόσο, είπε ότι μόνο ένας “πολύ μικρός αριθμός” χρηστών αντιμετώπισε το πρόβλημα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να ανακτήσετε το Mac σας ως αποτέλεσμα της ενημέρωσης. Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη της Apple. Δεν είναι σαφές εάν θα πρέπει να στείλετε το Mac σας για σέρβις, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό θα μπορούσε να χαλάσει την εμπειρία σας στο Monterey. Όσο συνηθισμένα κι αν είναι τα σφάλματα εκκίνησης του λειτουργικού συστήματος , σπάνια είναι τόσο σοβαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *