Η Gucci έφτιαξε ένα Xbox Series X για το ένα τοις εκατό

Η Gucci έφτιαξε ένα Xbox Series X για το ένα τοις εκατό

Η Adidas δεν είναι η μόνη μάρκα ρούχων που βοηθά τη Microsoft να γιορτάσει την 20η επέτειο του Xbox. Ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci συνεργάστηκε με την εταιρεία για να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του Xbox Series X που θα κοστίζει 10.000 δολάρια. Το πακέτο θα περιλαμβάνει την κονσόλα, δύο ασύρματα χειριστήρια και μια πολύ φανταχτερή θήκη μεταφοράς. Ω, θα έρθει επίσης με το Xbox Game Pass Ultimate, σε περίπτωση που ανησυχούσατε.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το πακέτο είναι μια άσκηση στο branding. Το χαρακτηριστικό άγγιγμα εδώ είναι η ίδια η κονσόλα. Η Gucci το έχει χαράξει με λέιζερ με το εμβληματικό σχέδιο Rhombi. Σε αυτό το πλαίσιο, λέει ότι είναι ένα οπτικό παιχνίδι με τις λέξεις με το μοτίβο να παραπέμπει τόσο στα αρχικά του Guccio Gucci όσο και στη στενογραφία του “Good Game”. Καλά έπαιξε, Gucci. Η περιλαμβανόμενη θήκη μεταφοράς διαθέτει ειδικό χώρο τόσο για χειριστήρια όσο και για το Xbox Series X, ώστε η ρύθμιση παιχνιδιών σας να μπορεί να σας συνοδεύει σε στιλ Darjeeling Limited στο επόμενο ταξίδι σας.

Η Gucci σχεδιάζει να πουλήσει μόνο 100 αριθμημένες μονάδες του πακέτου μέσω των ναυαρχίδων της. Θα είναι διαθέσιμο από τις 17 Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *