Το OnePlus 10 Pro, το Oppo Find X4, το Realme GT 2 Pro έχουν γρήγορη φόρτιση 125 watt

Το OnePlus 10 Pro, το Oppo Find X4, το Realme GT 2 Pro έχουν γρήγορη φόρτιση 125 watt

Όταν η Oppo παρουσίασε για πρώτη φορά τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125 watt το 2020, είπε ότι ένα τηλέφωνο με μπαταρία 4.000 mAh θα μπορούσε να φορτιστεί πλήρως μέσα σε 20 λεπτά. Η εταιρεία είπε επίσης ότι όταν δεν είχατε χρόνο να συμπληρώσετε το 100%, η τεχνολογία θα σας επέτρεπε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας για πέντε λεπτά και να το φορτίσετε στο 41%. Αυτό φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά σύμφωνα με μια νέα διαρροή, όλα αυτά θα μπορούσαν σύντομα να γίνουν πραγματικότητα σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με τον tipster Mukul Sharma  , το Realme GT 2 Pro, η σειρά Oppo Find X4, το OnePlus 10 Pro, το τηλέφωνο της σειράς Oppo N και το Reno 8 Pro θα διαθέτουν υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 125 W. Όλες αυτές οι συσκευές είναι πιθανό να τροφοδοτούνται από το σύστημα ναυαρχίδας της επόμενης γενιάς της Qualcomm σε ένα τσιπ – το Snapdragon 898, το οποίο είναι έτοιμο να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες.

Η υποτιθέμενη OnePlus 10 Pro καθιστά επίσης διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Προτείνουν ένα εξόγκωμα κάμερας που μοιάζει με το Galaxy S21 Ultra που φαίνεται να εκτείνεται από το μεταλλικό πλαίσιο του τηλεφώνου. Οι προδιαγραφές του Realme GT 2 Pro έχουν επίσης υποδείξει ότι διαθέτει οθόνη S-AMOLED 6,51 ιντσών με υποστήριξη για υψηλό ρυθμό ανανέωσης και κάμερα με διάτρηση. Θα μπορούσε να έχει 8 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης, ενώ οι κάμερες μπορεί να περιλαμβάνουν κύριο αισθητήρα 108 MP.

Εν τω μεταξύ, η Realme έχει ήδη ανακοινώσει υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 125 W στην εξαιρετικά premium ναυαρχίδα της, ενώ περισσότερες συσκευές υψηλής τεχνολογίας από τα ηλεκτρονικά BBK θα μπορούσαν να έχουν υποστήριξη για το ίδιο.

Όλες οι προαναφερθείσες συσκευές είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2022 και είναι βέβαιο ότι θα δούμε περισσότερες διαρροές για αυτές σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *