Η Apple ορίζει αυστηρό έλεγχο ψηφιακές ταυτότητες μελών

Η Apple ορίζει αυστηρό έλεγχο ψηφιακές ταυτότητες μελών

H υποστήριξη της Apple  στην ψηφιακή ταυτότητα στο iOS 15 μπορεί να είναι βολικό, αλλά γίνεται πιο σφιχτή απαιτήσεις για τις κυβερνήσεις που τα χρησιμοποιούν. Το CNBC έχει μάθει ότι οι πολιτείες που χρησιμοποιούν το σύστημα της Apple απαιτείται όχι μόνο να εκτελούν τις πλατφόρμες για την έκδοση και τον έλεγχο διαπιστευτηρίων, αλλά να προσλαμβάνουν διαχειριστές για να χειρίζονται τα αιτήματα της Apple και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες αναφοράς απόδοσης του κατασκευαστή iPhone. Οι πολιτείες πρέπει επίσης να διαθέσουν “σε εξέχουσα θέση” το χαρακτηριστικό και να ενθαρρύνουν άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες (τόσο πολιτειακές όσο και ομοσπονδιακές) να υιοθετήσουν την τεχνολογία.

Οι συμβάσεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες για την Αριζόνα, τη Τζόρτζια, το Κεντάκι και την Οκλαχόμα, μερικούς από τους πρώτους που υιοθέτησαν το πρόγραμμα. Αυτό υποδηλώνει ότι άλλες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Κονέκτικατ, Αϊόβα, Μέριλαντ και Γιούτα, ενδέχεται να πρέπει να τηρήσουν παρόμοιους όρους.

 Ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Μεταφορών της Αριζόνα είπε στο CNBC ότι δεν έγιναν πληρωμές στην Apple ή άλλες «οικονομικές εκτιμήσεις», αν και οι πολιτείες θα έπρεπε να καλύψουν το κόστος.

Οι λεπτομέρειες εγείρουν μια σειρά από ανησυχίες. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα κράτη θα έπρεπε να πληρώσουν για τουλάχιστον μερικά από τα έξοδα, τα συμβόλαια δίνουν σε μια ιδιωτική εταιρεία σημαντικό έλεγχο στη χρήση και την προώθηση των κυβερνητικών συστημάτων, ενώ ζητούν από τις κυβερνήσεις να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Υπάρχει επίσης το ερώτημα τι συμβαίνει όταν τα ψηφιακά αναγνωριστικά Android γίνονται διαθέσιμα — πώς τα κράτη χειρίζονται πολλές πλατφόρμες; Η Apple δεν εμποδίζει τα κράτη να προσφέρουν αναγνωριστικά στο Android, αλλά οι απαιτήσεις της θα μπορούσαν να της δώσουν ένα σημαντικό πρώιμο πλεονέκτημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *