Τώρα διαθέσιμη νέα εφαρμογή WhatsApp Desktop

Τώρα διαθέσιμη νέα εφαρμογή WhatsApp Desktop

Παλαιότερα υπήρχαν φήμες ότι θα είναι  διαθέσιμη μια νέα εφαρμογή WhatsApp Desktop, με ορισμένες βελτιώσεις, όπως το ότι βασίζεται στο UWP, ειδοποιήσεις που λειτουργούν όταν η εφαρμογή είναι κλειστή και μια νέα δυνατότητα πληκτρολογίου γραφής.

Τώρα η εφαρμογή Beta έχει γίνει διαθέσιμη στο Microsoft Store με την ακόλουθη περιγραφή.

Αποκτήστε το WhatsApp Beta και θα είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν ενημερωμένες λειτουργίες και θα μοιραστούν σχόλια σχετικά με τη νέα εφαρμογή. Όπως πάντα, τα προσωπικά σας μηνύματα και κλήσεις συνεχίζουν να προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Κανείς εκτός των συνομιλιών σας, ούτε καν το WhatsApp, δεν μπορεί να τις διαβάσει ή να τις ακούσει. Το WhatsApp είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων που χρησιμοποιείται από περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια άτομα σε περισσότερες από 180 χώρες. Είναι απλό, αξιόπιστο και ιδιωτικό, ώστε να μπορείτε εύκολα να διατηρείτε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τη νέα δυνατότητα πολλαπλών συσκευών του WhatsApp, που σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται το τηλέφωνό σας να είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *