Το Brave πρόγραμμα περιήγησης περιλαμβάνει πλέον ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Το Brave πρόγραμμα περιήγησης περιλαμβάνει πλέον ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Δεν θα χρειαστείτε επέκταση για να προσθέσετε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στο πρόγραμμα περιήγησής σας. H εφαρμογή Brave έχει ενημερώσει πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή της με ενσωματωμένο κρυπτο πορτοφόλι (Brave Wallet) που σας επιτρέπει να αγοράζουν, πωλούν και swap με «σχεδόν κάθε» περιουσιακό στοιχείο. Αν και αυτό δεν θα είναι πάντα πιο βολικό, η Brave ισχυρίζεται ότι το πορτοφόλι που περιλαμβάνεται θα πρέπει να φέρει λιγότερους κινδύνους ασφαλείας και κυρώσεις απόδοσης από τα συνηθισμένα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης.

Αυτό είναι ένα πορτοφόλι αυτοεπιμέλειας που εξακολουθεί να επιτρέπει τη χρήση άλλων πορτοφολιών (όπως τα παλαιού τύπου Crypto Wallets της Brave) και συνδέεται με πορτοφόλια υλικού όπως οι Trezor και Ledger. Μπορείτε να παρακολουθείτε δεδομένα αγοράς κρυπτογράφησης, να βρείτε τις καλύτερες αντιστοιχίσεις τιμών και να ελέγξετε χαρτοφυλάκια που περιλαμβάνουν NFT. Υποστηρίζει blockchains συμβατές με EVM και είναι ανοιχτού κώδικα και ανοιχτής άδειας.

Το πορτοφόλι είναι διαθέσιμο μέσω της σελίδας ρυθμίσεων στο Brave 1.32. Έρχεται στα προγράμματα περιήγησης για κινητά της Brave “σύντομα”, είπε η εταιρεία, και το blockchain Solana θα γίνει η προεπιλογή για αποκεντρωμένη υποστήριξη εφαρμογών το 2022. Πιθανότατα δεν θα κατεβάσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης μόνο για υποστήριξη εγγενούς κρυπτογράφησης, αλλά αυτό και το συνηθισμένο απόρρητο του Brave- Οι λειτουργίες με γνώμονα μπορεί να ανατρέψουν την ισορροπία εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για τους κύριους πελάτες ιστού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *