Το Twitch και το Streamlabs συνεργάστηκαν για να κάνουν τις ροές Xbox να φαίνονται καλύτερες

Το Twitch και το Streamlabs συνεργάστηκαν για να κάνουν τις ροές Xbox να φαίνονται καλύτερες

Το Streamlabs συνεργάστηκε με το Twitch για να βοηθήσει τους streamers να βελτιώσουν τις εκπομπές από ένα Xbox — χωρίς την ανάγκη για κάρτα λήψης. Το διαδικτυακό Streamlabs Studio θα επιτρέψει στους streamers να προσαρμόσουν τις εκπομπές τους με widget και επικαλύψεις, όπως ένα πλαίσιο συνομιλίας ή ειδοποιήσεις ζωντανής ροής.

“Η ζωντανή ροή παρέχει στους θεατές άνευ προηγουμένου πρόσβαση στους αγαπημένους τους δημιουργούς. Η αφοσίωση των θεατών σε πραγματικό χρόνο μέσω συνομιλίας και ειδοποιήσεων δημιουργεί απίστευτες κοινές εμπειρίες”, δήλωσε ο Ashray Urs, επικεφαλής προϊόντων της Streamlabs σε μια δήλωση. “Στο παρελθόν, η δημιουργία επαγγελματικών εκπομπών και η προσέλκυση θεατών από μια κονσόλα ήταν πρόκληση. Με το Streamlabs Studio, μπορείτε να μετατρέψετε το gameplay της κονσόλας σε παραγωγή ζωντανής ροής υψηλής ποιότητας με εργαλεία αφοσίωσης θεατών για αλληλεπίδραση με την κοινότητά σας.”

Συνήθως, οι streamers του Twitch που μεταδίδουν το gameplay της κονσόλας τους έπρεπε να εκτελέσουν το βίντεο μέσω υπολογιστή με τη βοήθεια μιας κάρτας λήψης, εάν θέλουν να προσθέσουν καμπανάκια και σφυρίχτρες, όπως ειδοποιήσεις δωρεών στην οθόνη ή προσαρμοσμένες διατάξεις. Οι κάτοχοι Xbox μπορούν πλέον να επιλέξουν το “Streamlabs” ως προορισμό στην εφαρμογή Twitch και να συνδεθούν στον ιστότοπο του Streamlabs Studio για να προσαρμόσουν τη ροή τους. Ο ιστότοπος λειτουργεί σε κινητά και tablet, επομένως δεν χρειάζεστε καν υπολογιστή για να εξατομικεύσετε τη ροή σας ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προκαθορισμένων σκηνών.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας ως κάμερα web και να το τοποθετήσετε στη ροή σας. Το Streamlabs Studio μπορεί επίσης να καταγράψει ήχο από ένα ακουστικό συνδεδεμένο σε ένα χειριστήριο ή βίντεο από μια κάμερα web που είναι συνδεδεμένη σε ένα Xbox και να συμπεριλάβει αυτές τις ροές σε εκπομπές.

Το Streamlabs Studio δεν είναι δωρεάν — κοστίζει 5 $/μήνα ή 50 $/έτος. Ωστόσο, θα μπορούσε να βοηθήσει τους streamers του Twitch που δεν διαθέτουν κάρτα λήψης ή ικανό υπολογιστή να κάνουν τις εκπομπές τους να ξεχωρίζουν από το πακέτο.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft αυτήν στιγμή δοκιμάζει τη  επιλογή που διευκολύνει τη ροή του Twitch στις κονσόλες Xbox. Έφερε τη δυνατότητα Console Live Streaming στο Xbox Insiders στο δαχτυλίδι Alpha Skip-Ahead τον περασμένο μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *