Η Porsche αποκαλύπτει τα Taycan GTS και Sport Turismo EVs

Η Porsche αποκαλύπτει τα Taycan GTS και Sport Turismo EVs

Η Porsche αποκάλυψε δύο νέες επιλογές για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα από τα ηλεκτρικά της Taycan: Ένα Taycan με το θρυλικό όνομα GTS και ένα τρίτο μοντέλο αμαξώματος που ονομάζεται GTS Sport Turismo. Ο Kevin Giek, Αντιπρόεδρος της σειράς μοντέλων Taycan, δήλωσε ότι το GTS “βρίσκεται πάνω από το Taycan 4S και κάτω από τα παράγωγα Taycan Turbo, επομένως αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό γλυκό σημείο στη σειρά.” Με την προσθήκη αυτών των δύο, υπάρχουν πλέον 10 παραλλαγές Taycan συνολικά.

Η πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλεί την έκδοση GTS «σπορ πολυτελής» της σειράς. Έχει αυτονομία 504 km ή 313 μίλια, καθιστώντας το το πρώτο Taycan που σπάει το όριο των 500 km. Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση του μοντέλου προσαρμόστηκε ειδικά στο GTS και έχει μαύρες ή σκούρες λεπτομέρειες στο εξωτερικό – συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής ποδιάς, των βάσεων των εξωτερικών καθρεπτών και των πλαϊνών παραθύρων – όπως είναι παραδοσιακό για ένα αυτοκίνητο GTS. 

Εν τω μεταξύ, το Taycan Sport Turismo είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του Cross Turismo και του σπορ σαλούν, αν και δεν έχει στοιχεία εκτός δρόμου. Έχει τη σπορ σιλουέτα και την κεκλιμένη προς τα πίσω γραμμή οροφής του Taycan Cross Turismo και το πίσω ύψος του κεφαλιού του είναι 45 mm (περίπου 1,7 ίντσες) μεγαλύτερο από το σπορ σαλόνι Taycan. Τόσο το GTS όσο και το Sport Turismo μπορούν να επιταχύνουν από 0 στα 100 kmh (62 mph) μέσα σε 3,7 δευτερόλεπτα και έχουν μέγιστη ταχύτητα 250 kmh (155 mph). 

Τα Taycan GTS και Sport Turismo θα έχουν τιμές που ξεκινούν από 131.834 ευρώ (149.000 $) και 132.786 ευρώ (150.000 $), αντίστοιχα. Και οι δύο θα κατευθυνθούν στους αντιπροσώπους την άνοιξη του 2022 και θα ακολουθήσουν περισσότερες επιλογές κινητήρων για το Sport Turismo. Η Porsche θα παρουσιάσει επίσης τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 28 Νοεμβρίου, οπότε θα ακούσουμε περισσότερα για τα νέα οχήματα τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *