Η τελευταία ενημέρωση iOS για τα iPhone 12 και 13 επιδιορθώνει το πρόβλημα

Η τελευταία ενημέρωση iOS για τα iPhone 12 και 13 επιδιορθώνει το πρόβλημα

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.1.1 και ίσως θελήσετε να το εγκαταστήσετε εάν το iPhone 12 ή το iPhone 13 σας απορρίπτει τις κλήσεις. Η ενημέρωση συνοδεύεται από διορθώσεις σφαλμάτων ειδικά για τα πιο πρόσφατα μοντέλα τηλεφώνων της Apple, συμπεριλαμβανομένου ενός που προορίζεται να βελτιώσει την απόδοση της απόρριψης κλήσεων. Αυτή η κυκλοφορία έρχεται σχεδόν ένα μήνα αφότου ο τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε το iOS 15.1, το οποίο ενεργοποίησε την πολυαναμενόμενη SharePlay λειτουργία του. Το SharePlay σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες και εκπομπές ή να ακούτε μουσική με φίλους σε μια κλήση FaceTime. Μπορείτε επίσης να στείλετε ό,τι παρακολουθείτε στο iPhone σε μια τηλεόραση Apple. 

Ενώ το iOS 15.1.1 είναι μια σχετικά μικρή ενημέρωση – εκτός και αν αντιμετωπίζετε μεγάλα προβλήματα με τις διακοπείσες κλήσεις στο τηλέφωνό σας – το iOS 15.2 αναμένεται να φέρει μερικές πιο σημαντικές δυνατότητες. Όπως ανέφερε το MacRumors , το επερχόμενο λογισμικό θα προσθέσει αναζήτηση playlist στην εφαρμογή Apple Music και τη δυνατότητα μαζικής μετονομασίας ετικετών στην εφαρμογή Reminders. Θαεπίσης δείξει πότε ένα παιχνίδι προέρχεται από το Apple Arcade εάν το αναζητήσετε και θα τροποποιήσει την εναλλαγή της λειτουργίας Macro. 

Το iOS 15.2 βρίσκεται ακόμα σε δοκιμή beta, αλλά τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το iOS 15.1.1 μεταβαίνοντας στην Ενημέρωση λογισμικού στην ενότητα Γενικά στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *