Η αυτόνομη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Instagram Threads κλείνει

Η αυτόνομη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Instagram Threads κλείνει

To Instagram θα κλείσει την αυτόνομη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Threads μέχρι το τέλος του έτους. Μετά από αναφορές για ενδεχόμενο κλείσιμο την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι προχωρά με την απόφαση σε μια δήλωση.

«Εστιάζουμε τώρα τις προσπάθειές μας στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο συνδέεστε με στενούς φίλους στο Instagram και στην κατάργηση της εφαρμογής Threads», είπε στο πρακτορείο εκπρόσωπος του Instagram. “Μεταφέρουμε τις διασκεδαστικές και μοναδικές δυνατότητες που είχαμε στο Threads στην κύρια εφαρμογή Instagram και συνεχίζουμε να χτίζουμε τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν καλύτερα με τους στενούς τους φίλους στο Instagram.”

Το Instagram θα αρχίσει να ειδοποιεί τους χρήστες για το επικείμενο κλείσιμο στις 23 Νοεμβρίου. Η ειδοποίηση θα κατευθύνει αυτά τα άτομα να χρησιμοποιήσουν την κύρια εφαρμογή της εταιρείας για να συνεχίσουν να συνομιλούν με τους φίλους τους. Όταν το Instagram διακόψει την υποστήριξη των Threads, θα αφαιρέσει το λογισμικό από το App Store και το Google Play. Θα αποσυνδέσει επίσης τους χρήστες από την εμπειρία.

Δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπεις Threads να κλείνει μετά την δημιουργία του Meta. Παρά ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και το γεγονός ότι υπάρχει από το 2019, ποτέ δεν προσέλκυσε μια ειδική βάση χρηστών. Επιπλέον, οι φιλοδοξίες της Meta για την ανταλλαγή μηνυμάτων έχουν εξελιχθεί σημαντικά από το ντεμπούτο της εφαρμογής. Το 2020, άρχισε να ενοποιεί το Instagram και το Facebook Messenger, επιτρέποντας στους χρήστες στις δύο πλατφόρμες να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους. Σε εκείνο το σημείο, το Threads δεν είχε ιδιαίτερο σκοπό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *