Το Twitter αρχίζει να λανσάρει μια νέα διεπαφή για απαντήσεις

Το Twitter αρχίζει να λανσάρει μια νέα διεπαφή για απαντήσεις

To Twitter ενημερώνεται ενεργά με νέες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα αφαίρεσης οπαδών χωρίς αποκλεισμό, λήψη προειδοποιήσεων πριν από έντονες συνομιλίες και η ευκαιρία να δίνει συμβουλές στους χρήστες της πλατφόρμας, μεταξύ πολλών άλλων . Πρόσφατα μάθαμε ότι η εταιρεία δοκιμάζει την εισαγωγή διαφημίσεων στις απαντήσεις σε tweets, αλλά πριν από αυτό, φαίνεται να κυκλοφορεί ορισμένες αλλαγές διεπαφής χρήστη και στις απαντήσεις.επαφή χρήστη προηγούμενης απάντησης

Προηγουμένως, εάν θέλατε να απαντήσετε σε tweets, θα έπρεπε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο απάντησης   το οποίο θα άνοιγε ένα αποκλειστικό παράθυρο τρόπου λειτουργίας μέσω του οποίου μπορούσατε να απαντήσετε σε ένα tweet

Ενώ αυτή η διεπαφή χρήστη είναι ακόμα παρούσα, το Twitter έχει πλέον προσθέσει έναν άλλο τρόπο που δεν απαιτεί το άνοιγμα του παραθύρου του modal. Αυτό γίνεται προσφέροντας ένα νέο στοιχείο διεπαφής χρήστη που εμφανίζει ένα πλαίσιο κειμένου με την ίδια υπόδειξη “Tweet την απάντησή σας” κάτω από το κάτω μέρος κάθε tweet στο οποίο κάνετε κλικ. 

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η αλλαγή είναι διαθέσιμη σε όλους αυτήν τη στιγμή ή αν διατίθεται με κλιμακωτό τρόπο. Έχουμε δει μόνο μερικά tweets από χρήστες του Twitter που έχουν παρατηρήσει την αλλαγή.

Μια άλλη μικρή αλλά αξιοσημείωτη αλλαγή είναι ότι το μέγεθος των εικονιδίων στο ιστορικό αποτελεσμάτων αναζήτησής σας αυξάνεται. Αυτό κάνει τα λογότυπα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα. Ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτού μπορεί να φανεί παραπάνω. Είναι πιθανό να έχουν γίνει και άλλες αλλαγές στη διεπαφή, οπότε ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων εάν έχετε αρχίσει να τις λαμβάνετε ή εάν εντοπίσετε οτιδήποτε νέο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *