Το Apple Music φτάνει στο LG Content Store για έξυπνες τηλεοράσεις Smart TV της LG

Το Apple Music φτάνει στο LG Content Store για έξυπνες τηλεοράσεις Smart TV της LG

Οι πελάτες LG που χρησιμοποιούν webOS 4.0 μπορούν τώρα να κατεβάσουν το Apple Music από το LG Content Store για να μεταφέρουν τη μουσική τους συλλογή στη μεγάλη οθόνη. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες θα μπορούν να ακούσουν περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διακοπές στη διαφήμιση, να περιηγηθούν σε 30.000 επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής, να δουν μουσικά βίντεο σε 4K και να λάβουν χρονικά συγχρονισμένους στίχους.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους θα θέλετε να κατεβάσετε το Apple Music στην LG Smart TV σας θα είναι πιθανότατα για τα μουσικά βίντεο 4K και τους χρονικά συγχρονισμένους στίχους. Με την περίοδο των γιορτών προ των πυλών, είναι πιθανό ότι πολλοί άνθρωποι θα διοργανώνουν πάρτι για τους φίλους και την οικογένειά τους. Με τους χρονικά συγχρονισμένους στίχους, οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρωθούν γύρω από την οθόνη και να κάνουν λίγο καραόκε.

Για όσους δεν έχουν μεγάλη βιβλιοθήκη χτισμένη στο Apple Music, υπάρχει μια υπηρεσία στην πλατφόρμα που ονομάζεται Apple Music Radio που μεταδίδει ζωντανά τις επιτυχίες, τα κλασικά και τη μουσική της κάντρι, ώστε να έχετε πάντα κάτι να ακούσετε. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη την υπηρεσία σε άλλες συσκευές, θα συγχρονιστούν απρόσκοπτα με την εφαρμογή Apple Music στην LG Smart TV σας.

Η εισαγωγή του Apple Music στις έξυπνες τηλεοράσεις LG έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου η LG ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τρίμηνη δοκιμαστική έκδοση του Apple TV+. Αυτή η προσφορά είναι ανοιχτή μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2022, οπότε φροντίστε να εγγραφείτε εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Apple Music, μπορείτε να λάβετε μια δοκιμή τριών μηνών και για αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *