Η Motorola αποκαλύπτει το Moto G Power 2022 και θα κοστίζει μόλις 200 δολάρια

Η Motorola αποκαλύπτει το Moto G Power 2022 και θα κοστίζει μόλις 200 δολάρια

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Motorola μας έδωσε τις λεπτομέρειες του επερχόμενου Moto G Power το οποίο οι πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούν να παραλάβουν τους επόμενους μήνες σε χαμηλή τιμή των 200 $. Το οικονομικό τηλέφωνο θα περιλαμβάνει μπαταρία τριών ημερών, ισχυρή κάμερα 50 MP, εξαιρετικά ευρεία οθόνη για προβολή περιεχομένου και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 64 GB, αν και θα είναι διαθέσιμη και μια επιλογή 128 GB.

Όπως πολλά φθηνά τηλέφωνα, η Motorola κατάφερε να στριμώξει σε μια μεγάλη μπαταρία στο Moto G Power. Αυτή τη φορά, θα συμπεριληφθεί μια μπαταρία 5.000 mAh και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για τρεις ημέρες χωρίς ούτε μία φόρτιση. Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για να ακούτε μουσική, θα λειτουργεί για 110 ώρες, η παρακολούθηση βίντεο είναι δυνατή για 18 ώρες και η συνεχής χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη συσκευή θα δει ότι η μπαταρία διαρκεί 17 ώρες.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα με αυτά τα τηλέφωνα χαμηλής ποιότητας είναι η ικανότητά τους να διαθέτουν μια αξιοπρεπή ρύθμιση κάμερας. Το νέο Moto G Power περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 50 MP με τεχνολογία Quad Pixel που αυξάνει την ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό κατά τέσσερις φορές. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, θα έχετε ευκρινείς φωτεινές εικόνες. Υπάρχει επίσης μια αποκλειστική κάμερα Macro Vision που σας φέρνει δυόμισι φορές πιο κοντά στο θέμα της φωτογραφίας επιτρέποντάς σας να καταγράψετε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες από την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα, μπορείτε να το κάνετε στο Moto G Power με λειτουργία διπλής λήψης.

Ο αποθηκευτικός χώρος στο νέο τηλέφωνο μπορεί να είναι λίγο στενός ανάλογα με την έκδοση που αγοράζετε. Το μοντέλο των 200 δολαρίων έρχεται με αποθηκευτικό χώρο μόλις 64 GB, ενώ μια ελαφρώς ακριβότερη έκδοση των 250 δολαρίων περιλαμβάνει 128 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερο χώρο μετά από αυτό, απλώς συνδέστε μια κάρτα microSD και προσθέστε έως και 512 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου.

Το τηλέφωνο περιλαμβάνει επίσης οθόνη Max Vision HD+ 6,5 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 20:9 και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, καθιστώντας το ιδανικό για παιχνίδια ή περιήγηση στο διαδίκτυο. Η συσκευή τροφοδοτείται επίσης από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή που θα της επιτρέπει να χειρίζεται εύκολα τις περισσότερες εργασίες.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στο Republic Wireless και στο Metro by T-Mobile τους επόμενους μήνες. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια σε Verizon, Boost Mobile, Xfinity Mobile, AT&T, Cricket, Uscellular και Google Fi. Εάν θέλετε να το ξεκλειδώσετε, θα είναι διαθέσιμο στις Best Buy, Amazon.comκαι Motorola.com στις αρχές του επόμενου έτους. Το Moto G Power θα φτάσει και στον Καναδά τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *