Η Samsung αποκαλύπτει τα Galaxy Watch4 και Buds2 Wooyoungmi Edition

Η Samsung αποκαλύπτει τα Galaxy Watch4 και Buds2 Wooyoungmi Edition

H Samsung συνεργάζεται με επωνυμίες μόδας και μουσικές συναυλίες για την προώθηση των νέων προϊόντων της. Για παράδειγμα, νωρίτερα αυτό το μήνα αποκάλυψε τα Galaxy Z Flip3 και Z Fold3 Wooyoungmi Edition. Για όσους θέλουν ένα ασορτί έξυπνο ρολόι ή ακουστικά για το ντύσιμό τους, η εταιρεία μόλις επέκτεινε τη συλλογή της.

Το Samsung Galaxy Watch4 Wooyoungmi Edition και το Galaxy Buds2 Wooyoungmi Edition δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη μάρκα μόδας. Η μάρκα ιδρύθηκε στο Παρίσι και έχει περιγραφεί από την Korea Herald ως «η πιο επιτυχημένη κορεατική ανεξάρτητη μάρκα σχεδιαστών ανδρικών ενδυμάτων».

Το ρολόι και τα μπουμπούκια θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό στη Νότια Κορέα από αύριο, διαθέσιμα στο Musinsa κατάστημα. Το Watch4 διαθέτει αποκλειστικό λουράκι κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας και ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η πόρπη είναι ορθογώνια σε στυλ Wooyoungmi. Υπάρχει επίσης μια προσαρμοσμένη όψη ρολογιού.

Τα Galaxy Buds2 διατίθενται σε χρώμα γραφίτη και ειδική θήκη φόρτισης – τετράγωνο, φυσικά, με την επωνυμία Wooyoungmi.

Το Galaxy Watch4 Wooyoungmi Edition θα πωλείται για 400.000 KRW για το μοντέλο 44 mm και 370.000 KRW για το 40 mm (δηλαδή 100.000 KRW ακριβότερο από την κανονική έκδοση). Η περιορισμένη έκδοση Buds2 θα είναι 200.000 KRW (50.000 KRW περισσότερα από τα κανονικά μπουμπούκια). Δεν είναι σαφές εάν θα πωληθούν ποτέ εκτός Κορέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *