Διαρροή λεπτομερειών Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4

Διαρροή λεπτομερειών Samsung Galaxy Z Fold4 και Z Flip4

H Samsung εργάζεται ήδη για τα πτυσσόμενα smartphone της επόμενης γενιάς, τα Galaxy Z Fold4 και Z Flip4, και οι πρώτες φημολογούμενες πληροφορίες σχετικά με αυτά έχουν πλέον διαρρεύσει από την Κορέα.

Σύμφωνα με πολύ ανεπιβεβαίωτη αναφορά, το Galaxy Z Fold4 θα έχει βελτιωμένη τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη, και αυτή τη φορά και οι δύο κάμερες selfie (στην εσωτερική οθόνη καθώς και στην εξωτερική) θα είναι αυτού του είδους.

Οι πίσω κάμερες θα πρέπει επίσης να βελτιωθούν, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ο tipster ελπίζει ότι αυτό σημαίνει ότι θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τα καλύτερα που προσφέρουν άλλα σύγχρονα smartphone high-end, αλλά θα δούμε. Το Fold4 θα πρέπει επίσης να έχει έναν νέο μεντεσέ, που θα το κάνει ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ θα υπάρχει επίσης βελτιωμένη αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Samsung Galaxy Z Fold4 and Z Flip4 details leak

Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν θα αλλάξει πολύ σε σύγκριση με το Fold3 και το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας θα πρέπει να είναι παρόμοιο με αυτό της προηγούμενης γενιάς.

Περνώντας στο Flip4, υπάρχουν πρωτότυπα σε εξέλιξη τόσο με κάμερα selfie κάτω από την οθόνη, όσο και με την παραδοσιακή διάτρηση με τρύπα – φαίνεται ότι η Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. Η εταιρεία φέρεται επίσης να εξετάζει εάν θα βελτιώσει τον μεντεσέ με παρόμοιο τρόπο με το Fold4. Το Flip4 θα έχει επίσης βελτιωμένη αντοχή στο νερό και τη σκόνη και την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας και το ίδιο μέγεθος εξωτερικής οθόνης με το Flip3. Το Flip4 θα κυκλοφορήσει μαζί με το Fold4 το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *