Η πρώιμη διαρροή του Pixel 6a υποδηλώνει ότι η Google μπορεί να εγκαταλείψει την υποδοχή ακουστικών

Η πρώιμη διαρροή του Pixel 6a υποδηλώνει ότι η Google μπορεί να εγκαταλείψει την υποδοχή ακουστικών

Το Pixel 6 της Google είναι μόλις εβδομάδων παλιό, αλλά αυτό δεν σταματά τις φήμες για το αντίστοιχο του προϋπολογισμού. Ο γνωστός tipster OnLeaks έχει  δημοσιεύσει αυτό που λένε ότι είναι σχέδια για το Pixel 6a και μπορεί να αποδειχθούν πολικές. Το μελλοντικό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας θα μοιάζει με το πολυτελές Pixel 6, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής κάμερας υπογραφής, του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και της κάμερας selfie με κεντραρισμένη τρύπα. Ωστόσο, η υποδοχή ακουστικών από το Pixel 5a και άλλα μοντέλα “a” φαίνεται να έχει εξαφανιστεί — ίσως χρειαστεί να βασιστείτε σε έναν προσαρμογέα ή ασύρματο ήχο εάν η απόδοση

Λίγα είναι γνωστά για τις προδιαγραφές, αν και το Pixel 6a φέρεται να είναι μικρότερο από τα αντίστοιχα με οθόνη OLED 6,2 ιντσών. Θα έπαιρνες και διπλές κάμερες. Η ισχύς επεξεργασίας είναι ένα μεγαλύτερο ερώτημα. Ενώ η Google είναι πρόθυμη να διαφημίσει το προσαρμοσμένο Tensor, δεν είναι βέβαιο εάν η εταιρεία είτε θα δημιουργήσει ένα χαμηλού κόστους Tensor για το 6a είτε θα βασιστεί σε τσιπ τρίτων.

Η Google δεν κυκλοφόρησε το Pixel 5a μέχρι τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, και αυτό ήταν τελικά ένα τροποποιημένο 4a 5G. Το 6a μπορεί να απέχει αρκετούς μήνες και υπάρχει πιθανότητα η σχεδίαση να αλλάξει πριν από τότε. Ένα “lite” Pixel 6 θα είχε νόημα, τουλάχιστον. Εκτός από τα ελαττώματα, είναι μια επιστροφή στη φόρμα με ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Ένα αντίστοιχο χαμηλότερου κόστους μπορεί να τονώσει τις πωλήσεις πιο προσιτών Pixel, για να μην αναφέρουμε ότι θα αναζωογονήσει τον ιστορικά αδύνατο σχεδιασμό της σειράς “a”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *