Η σειρά Honor 60 θα παρουσιαστεί την 1η Δεκεμβρίου

Η σειρά Honor 60 θα παρουσιαστεί την 1η Δεκεμβρίου

Όπως αποδεικνύεται, τα teaser της 22ας Νοεμβρίου αφορούσαν όταν θα ανακοινωθεί η ημερομηνία αποκάλυψης για την επερχόμενη σειρά Honor 60 – και αυτή είναι η Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, την επόμενη εβδομάδα. Αυτό το teaser συνεχίζει το κοσμικό θέμα των προηγούμενων, το οποίο θα συνδεθεί με μια λειτουργία αστροφωτογραφίας για την κάμερα του τηλεφώνου.

Αναμένουμε ότι θα υπάρχουν τρία μοντέλα – απλή έκδοση, Honor 60 Pro και ένα μοντέλο SE. Το μοντέλο Pro θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 870 σύμφωνα με ορισμένες φήμες και η μπαταρία του 4.500 mAh θα φορτίζεται στα 100 W (ή ίσως και υψηλότερη). Αυτό είναι εικασία, αλλά γνωρίζουμε από το 3C ότι το μοντέλο της απλής έκδοσης θα φορτίζει στα 66W.

Τα τηλέφωνα Honor 60 θα διατηρήσουν τη σχεδίαση της κάμερας «δύο κύκλων» της σειράς 50. Ωστόσο, η Honor ήταν εκπληκτικά αποτελεσματική στο να κρατά μυστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνα, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις κάμερες και άλλα χαρακτηριστικά, ελάτε μαζί μας την επόμενη εβδομάδα καθώς παρακολουθούμε την αποκάλυψη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Κίνας (11:30 UTC).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *