Η Amazon καθυστερεί την ενσωμάτωση της Comixology στις αρχές του 2022

Η Amazon καθυστερεί την ενσωμάτωση της Comixology στις αρχές του 2022

Η Amazon έχει καθυστερήσει το σχέδιό της να ενσωματώσει τις αγορές Comixology και την ίδια την πλατφόρμα στο ευρύτερο οικοσύστημά της. Σε ένα FAQ που δημοσίευσε η εταιρεία αυτή την εβδομάδα, είπε ότι η ενημερωμένη εφαρμογή Comixology, η οποία πρόκειται να φέρει μια σειρά από αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, θα φτάσει στις αρχές του 2022, αντί για το 2021 όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

«Θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο επιπλέον χρόνο για να ενσωματώσουμε τα σχόλια που λάβαμε από την κοινότητά μας», αναφέρει η εταιρεία στο έγγραφο. «Έχοντας κατά νου αυτόν τον στόχο, αποφασίσαμε να κρατήσουμε την κυκλοφορία μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους».

Σύμφωνα με την Amazon, η νέα εφαρμογή Comixology περιλαμβάνει βελτιώσεις στο φιλτράρισμα και την ταξινόμηση. Υπόσχεται επίσης ταχύτερες και πιο αξιόπιστες λήψεις. Το πρόβλημά είναι ότι θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Amazon για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Επιπλέον, μόλις η εταιρεία κυκλοφορήσει το ενημερωμένο λογισμικό, η τρέχουσα εφαρμογή Comixology δεν θα λειτουργεί για μια  περίοδο χάριτος.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή που είχε οριστεί να εισάγει η εφαρμογή είναι ήδη ζωντανή από αυτήν την εβδομάδα. Δεν χρειάζεστε πλέον την εφαρμογή Comixology για να διαβάσετε τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω της πλατφόρμας. Αντίθετα, είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Kindle. Όλα αυτά δείχνουν ένα μέλλον όπου η Comixology μπορεί να μην υπάρχει κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *