Το τηλέφωνο Snapdragon 8 Gen1 μπορεί να σημείωσε  1 εκατομμύριο πόντους στο AnTuTu

Το τηλέφωνο Snapdragon 8 Gen1 μπορεί να σημείωσε 1 εκατομμύριο πόντους στο AnTuTu

Οι ναυαρχίδες επόμενης γενιάς Android θα δημοσιεύσουν σκορ πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους στο AnTuTu – ένα αποτέλεσμα που θα επιτευχθεί σύντομα από το chipset Snapdragon 8 Gen1 που θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Το αποτέλεσμα εντοπίστηκε από την Weibo blogger Technology στις 8 η ώρα και δεν έχει επαληθευτεί ακόμα από την ομάδα του AnTuTu. Για σύγκριση, οι τρέχουσες συσκευές Snapdragon 888(+) βαθμολογούνται στα μέσα των 800.000 στην καλύτερη περίπτωση, μερικές μάλιστα πέφτουν κάτω από τις 800.000. Έτσι, αυτό διαμορφώνεται σε μια σταθερή βελτίωση των γενεών.

A Snapdragon 8 Gen1 phone may have just scored 1 million points in AnTuTu

Υπάρχουν έως και τέσσερις συσκευές που τροφοδοτούνται από Snapdragon 8 Gen1 που ενδέχεται να ανακοινωθούν πριν από το τέλος του έτους – το Xiaomi 12 και το Moto Edge 30 Ultra φαίνονται να προσεγγίζουν, αλλά υπάρχει πιθανότητα να δούμε το OnePlus 10 Pro (αν και κάποιες φήμες υποστηρίζουν ότι θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο) και ένα τηλέφωνο από το iQOO. Η επίσημη αποκάλυψη του chipset θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου και αναμένουμε να δούμε τους πρώτους πελάτες της Qualcomm να κάνουν τουλάχιστον μια σύντομη εμφάνιση.

Δεν είναι σαφές ποια συσκευή έκανε τη δοκιμή. Ο Product Manager της Lenovo είπε ότι δεν ήταν η ναυαρχίδα της Motorola, αλλά είτε αυτό είναι αλήθεια είτε ο PM απλώς προσπαθεί να εμποδίσει μια διαρροή. Αυτή θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια συσκευή αναφοράς από την Qualcomm για όλα όσα γνωρίζουμε.

Φυσικά, το Snapdragon δεν είναι το μόνο chipset Android που έχει ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίου πόντων – το Dimensity 9000, το πρώτο chipset 4 nm που το πέτυχε επίσημα. Το Snapdragon φαίνεται να έχει ένα πολύ ελαφρύ πλεονέκτημα, αλλά με ανεπίσημα αποτελέσματα σχετικά με το υλικό πριν από την κυκλοφορία, είναι δύσκολο να εξαχθούν συμπεράσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *