Το Fortnite τελειώνει το δεύτερο κεφάλαιο του με ένα μεγάλο γεγονός στις 4 Δεκεμβρίου

Το Fortnite τελειώνει το δεύτερο κεφάλαιο του με ένα μεγάλο γεγονός στις 4 Δεκεμβρίου

Το επόμενο μεγάλο γεγονός εντός παιχνιδιού του Fortnite δεν θα σηματοδοτήσει απλώς το τέλος της τελευταίας σεζόν — θα κλείσει επίσης το κεφάλαιο 2. Ονομάζεται, κατάλληλα, «The End», η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ. ET. Ο προγραμματιστής Epic το περιγράφει ως «μια τελευταία στάση για τη μοίρα του νησιού», υποδηλώνοντας ότι οι παίκτες θα παίξουν σύντομα σε έναν ολοκαίνουργιο χάρτη.

Το τελευταίο event που τελείωσε το κεφάλαιο του Fortnite ήταν αναμφισβήτητα το πιο φιλόδοξο, όταν μια μαύρη τρύπα κατέστρεψε το αρχικό νησί του Battle Royale, κάνοντας το παιχνίδι εκτός σύνδεσης για αρκετές ημέρες πριν εμφανιστεί το κεφάλαιο 2. Δεν υπάρχουν υποδείξεις για το πώς μπορεί να μοιάζει το κεφάλαιο 3 όταν θα κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτή η σεζόν χτίζεται προς ένα είδος κατακλυσμικού γεγονότος από την αρχή. Αρχικά, ο χάρτης κατακλύζονταν από μυστηριώδεις κύβους, οι οποίοι σιγά σιγά συνέκλιναν στο κέντρο του νησιού, σχηματίζοντας τελικά μια πυραμίδα που φιλοξενούσε μια παράξενη φιγούρα γνωστή ως Βασίλισσα του Κύβου που επέπλεε στον αέρα σαν το Μάτι του Σάουρον. Η σεζόν – της οποίας προηγήθηκε μια εκρηκτική εισβολή εξωγήινων – ήταν επίσης γεμάτη γεγονότα όσον αφορά τις συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των Dune, Naruto, League of Legends, ακόμη και Balenciaga.

Η εκδήλωση “The End” θα υποστηρίζει ομάδες έως 16 παικτών και, όπως πάντα, η Epic προτείνει στους παίκτες να έρθουν τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα για να εξασφαλίσουν μια θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *