Τα Poco X4 και Poco X4 NFC έρχονται σύντομα, αναμένετε μια μετονομασία του Redmi Note 11 Pro

Τα Poco X4 και Poco X4 NFC έρχονται σύντομα, αναμένετε μια μετονομασία του Redmi Note 11 Pro

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το Poco X3 NFC έκανε το ντεμπούτο του- περισσότερο από ένα χρόνο, στην πραγματικότητα, από την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο του 2020. Και ενώ η M-line βρίσκεται ήδη στην επικράτεια 4 με την κυκλοφορία του Poco M4 Pro, η μεσαία σειρά X εξακολουθούν να αποτελείται επί του παρόντος από τα X3 NFC και X3 Pro.

Αυτό θα αλλάξει σύντομα, σύμφωνα με την τελευταία διαρροή. Αποδεικνύεται ότι η Poco εργάζεται τόσο για ένα X4 για την ινδική αγορά χωρίς NFC, όσο και για ένα X4 NFC για τις παγκόσμιες αγορές. Δεν φαίνεται ότι το περίεργο σχήμα ονοματοδοσίας θα εξαφανιστεί αυτή τη φορά.

Η ίδια πηγή που τα εντόπισε σε κάποια βάση δεδομένων IMEI ισχυρίζεται ότι θα είναι βασικά εκδόσεις του Redmi Note 11 Pro που κυκλοφόρησαν στην Κίνα πριν από λίγο καιρό – με τον ίδιο τρόπο που το Poco M4 Pro είναι ένα ανανεωμένο Redmi Note 11.

Αν αυτό γίνει – και αυτό είναι μεγάλο αν – τότε περιμένετε το Poco X4/NFC να διαθέτει οθόνη AMOLED 6,67″ 120 Hz 1080p, το MediaTek Dimensity 920 SoC στο τιμόνι, έως 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 2,2, μια κύρια κάμερα 108 MP που πλαισιώνεται από μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 MP και μια μακροεντολή 2 MP, μια φωτογραφική μηχανή selfie 16 MP και μια μπαταρία 5.160 mAh με φόρτιση 67 W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *