Το Skype 8.78 προσθέτει στρογγυλεμένες γωνίες στην ανταλλαγή μηνυμάτων, τις σύγχρονες κλήσεις και πολλά άλλα

Το Skype 8.78 προσθέτει στρογγυλεμένες γωνίες στην ανταλλαγή μηνυμάτων, τις σύγχρονες κλήσεις και πολλά άλλα

H Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο Skype 8.78 για χρήστες Skype τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε φορητές πλατφόρμες. Η ενημέρωση Skype εισάγει μια σύγχρονη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων προσθέτοντας στρογγυλεμένες γωνίες και νέα χρώματα. Η Microsoft υπόσχεται επίσης να προσφέρει μια εκσυγχρονισμένη εμπειρία κλήσεων στην τελευταία ενημέρωση Skype. Με την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης, θα έχετε επίσης περισσότερες επιλογές για κοινή χρήση.

Για τους χρήστες σε Android, iOS, iPad, η νέα έκδοση του Skype θα προσφέρει μια νέα γραμμή αναζήτησης και ενημερωμένα avatar. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι Ειδοποιήσεις έχουν μετακινηθεί στο κάτω μέρος της οθόνης και σύμφωνα με τη Microsoft, αυτό θα διευκολύνει την πλοήγηση. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες επίσημο αρχείο αλλαγών παρακάτω.

CHANGELOG Το

Skype για Windows, Mac, Linux και Ιστού

  • Κοινή χρήση: Σας έχουμε δώσει περισσότερες επιλογές για κοινή χρήση ή μη κοινή χρήση στο Skype. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση οθόνης στο Skype.
  • Εντελώς μοντέρνα μηνύματα: Στο ανοιχτόχρωμο θέμα, οι στρογγυλεμένες γωνίες και το πρόσθετο χρώμα εκσυγχρονίζουν το σχέδιό μας και κάνουν τα μηνύματά σας να φαίνονται ευκρινή. Έχουμε κάνει επίσης τα avatar μεγαλύτερα.
  • Και σύγχρονες κλήσεις επίσης: Απολαύστε μια εκσυγχρονισμένη εμπειρία ενώ είστε σε μια κλήση.
  • Διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας. Τυλίξαμε μερικά ζωύφια σε ένα χαλί και τα βγάλαμε έξω. Μετά τακτοποιήσαμε λίγο.

Skype για Android, iPhone και iPad

  • Στυλ και προφίλ: Μια φωτεινή, νέα γραμμή αναζήτησης και ενημερωμένα avatar σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε με στυλ.
  • Συνεχίστε να κινείται: Οι ειδοποιήσεις έχουν μετακινηθεί στο κάτω μέρος της οθόνης για ευκολότερη πλοήγηση.
  • Διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας. Τυλίξαμε μερικά ζωύφια σε ένα χαλί και τα βγάλαμε έξω. Μετά τακτοποιήσαμε λίγο.

Τι διορθώθηκε;

  • Αδυναμία προβολής κοινής  οθόνης άλλων χρηστών  – εμφανίστηκε μια πράσινη οθόνη
  • Κοινή χρήση φωτογραφιών που προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Skype build 8.78 κυκλοφορεί σταδιακά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να το αποκτήσετε τώρα τώρα. Και αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες για να εμφανιστεί η ενημέρωση στη συσκευή σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *