Το Realme GT 2 Pro με Snapdragon 8 Gen1 σκοράρει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

Το Realme GT 2 Pro με Snapdragon 8 Gen1 σκοράρει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους AnTuTu

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένα smartphone vivo που τροφοδοτείται από το Dimensity 9000 SoC της MediaTek ξεπέρασε το όριο βαθμολογίας του 1 εκατομμυρίου στο AnTuTu και πρόσφατα είδαμε το Snapdragon 8 της Qualcomm πάνω από το Gen1 1 εκατομμύριο πόντοι στο AnTuTu. Τώρα, μια συσκευή Realme, που πιστεύεται ότι είναι το GT 2 Pro, έγινε το τρίτο smartphone που πέτυχε βαθμολογία άνω του 1 εκατομμυρίου πόντων στη δοκιμή αναφοράς του AnTuTu.

Το smartphone τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen1 και έχει τον κωδικό μοντέλου RMX3300. Προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι το Realme GT 2 Pro θα έχει την ονομασία μοντέλου RMX3301, επομένως είναι πιθανό να βλέπουμε το ίδιο τηλέφωνο με μικρές διαφορές.

Realme GT 2 Pro powered by Snapdragon 8 Gen 1 scores over 1 million AnTuTu points

Η Realme δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για το GT 2 Pro ακόμα, αλλά προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ότι το smartphone θα τρέχει το Realme UI 3.0 με Android 12, θα έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM LPDDR5 και UFS 3.1 και θα διαθέτει οθόνη FullHD+ AMOLED 6,51″ , πιθανότατα με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Το Realme GT 2 Pro φημολογείται επίσης ότι διαθέτει κάμερα selfie 32MP στο μπροστινό μέρος και κύρια κάμερα 50MP με OIS στο πίσω μέρος. Το smartphone θα υποστηρίζει φόρτιση UltraDart 125W, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο μεγάλη θα είναι η μπαταρία του

Το Realme GT 2 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο και ενώ δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του, φήμες υποστηρίζουν ότι η τιμή του θα είναι περίπου 4.000 CNY (625$/555€) στην Κίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *