Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple μπορεί να είναι μια αυτόνομη συσκευή

Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple μπορεί να είναι μια αυτόνομη συσκευή

Τα ακουστικά  μικτής πραγματικότητας της Apple που φημολογούνται εδώ και καιρό θα τροφοδοτούνται από δύο επεξεργαστές, σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή Ming-Chi Kuo. Στην τελευταία έκθεση έρευνας του Kuo , ο αναλυτής είπε ότι η συσκευή θα έχει έναν κύριο επεξεργαστή με την ίδια υπολογιστική ισχύ με το τσιπ M1 και έναν δευτερεύοντα επεξεργαστή για να χειρίζεται όλους τους υπολογιστές που σχετίζονται με αισθητήρες. Με τους δύο επεξεργαστές στη θέση τους, το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν θα χρειαστεί να συνδεθεί σε iPhone ή Mac. 

Η συσκευή θα μπορεί να παρέχει όχι μόνο επαυξημένη, αλλά και εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, είπε ο Kuo, χάρη σε ένα ζευγάρι οθονών 4K Micro OLED της Sony. Αυτό θα είναι δυνατό μόνο, επειδή το τσιπ M1 έχει την απαιτούμενη ισχύ για να μπορεί να υποστηρίξει τις οθόνες. Όσο για τον ξεχωριστό επεξεργαστή για τον αισθητήρα του, είναι προφανώς απαραίτητος γιατί «η υπολογιστική ισχύς του αισθητήρα είναι σημαντικά υψηλότερη από αυτή του iPhone». Ο Kuo αναμένει ότι η συσκευή θα φτάσει στα τέλη του 2022 και είπε ότι η Apple θα βεβαιωθεί ότι μπορεί να υποστηρίξει μια “περιεκτική γκάμα εφαρμογών” με απώτερο στόχο την αντικατάσταση του iPhone σε μια δεκαετία.

Η πρόβλεψη του Kuo ότι τα ακουστικά θα είναι μια αυτόνομη συσκευή έρχεται σε αντίθεση με μια αναφορά  από τον Σεπτέμβριο που υποστηρίζει ότι θα πρέπει να επικοινωνεί ασύρματα με ένα iPhone, ένα iPad ή έναν υπολογιστή για να χειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των υπολογισμών του. Αυτή η αναφορά ανέφερε επίσης ότι τα ακουστικά θα απευθύνονται σε προγραμματιστές και δημιουργούς και θα έχουν πιθανή τιμή περίπου 3.000 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *