Η σχεδίαση του Honor 60 διαρρέει σε περισσότερα renders και ζωντανές φωτογραφίες

Η σχεδίαση του Honor 60 διαρρέει σε περισσότερα renders και ζωντανές φωτογραφίες

Η σειρά Honor 60 θα κυκλοφορήσει σε λίγες μόνο ημέρες και δύο τηλέφωνα που αποτελούν μέρος της σειράς είναι ήδη καταχωρημένα στο διαδίκτυο στο JD.com. Οι εικόνες μας δίνουν μια σωστή εμφάνιση του έναστρου σχεδιασμού του πίσω πλαισίου και ταυτόχρονα διέρρευσαν ζωντανές λήψεις στο Weibo, δίνοντάς μας μια ακόμη πιο λεπτομερή εικόνα της λαμπερής εμφάνισης των τηλεφώνων.

Τόσο το Honor 60 όσο και το Honor 60 Pro έρχονται με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και μια μονή τρύπα στην οθόνη OLED στο μπροστινό μέρος. Ένας χρήστης που διέρρευσε ισχυρίστηκε ότι και τα δύο θα τρέχουν το chipset Snapdragon 778G+, και τα δύο θα διαθέτουν selfie shooter 50MP, ενώ η κύρια κάμερα θα είναι 108MP.

Σε αυτό το σημείο δεν είμαστε σίγουροι για το τι θα ξεχωρίσει τα δύο μοντέλα. Σε αντίθεση με τα 50 και 50 Pro, εδώ φαίνεται ότι το μέγεθος των τηλεφώνων και οι οθόνες τους θα είναι επίσης πανομοιότυπα.

Οι εικόνες υποδηλώνουν διαφορετικά πλαίσια, τα οποία μπορεί να δείχνουν μια επίπεδη οθόνη στο ένα και ένα κυρτό πάνελ στο άλλο μοντέλο.

Η κυκλοφορία την 1η Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Κίνα και θα πρέπει να μας δώσει όλες τις λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *