Η Microsoft δεν σκοπεύει να φέρει τα Windows 11 emoji στα Windows 10

Η Microsoft δεν σκοπεύει να φέρει τα Windows 11 emoji στα Windows 10

H Microsoft άρχισε επιτέλους να κυκλοφορεί νέα emoji που βασίζονται σε Fluent Design στους χρήστες των Windows 11 στο κανάλι παραγωγής. Η νέα εμπειρία emoji βασίζεται στο Fluent Design της Microsoft και ταιριάζει με τη μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση των Windows 11. Αυτό το νέο πακέτο emoji Fluent υποστηρίζει επίσης Unicode emoji έκδοση 13.1 ή νεότερη.

Η νέα εμπειρία emoji κυκλοφορεί με τα Windows 11 KB5007262 (Build 22000.348), η οποία είναι μια νέα προαιρετική αθροιστική ενημέρωση και δεν θα γίνει λήψη ή εγκατάσταση χωρίς την άδεια του χρήστη.

Το KB5007262 είναι μια προαιρετική αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, αλλά η Microsoft λέει ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να γίνει ζωντανή η εμπειρία emoji ως μέρος μιας υποχρεωτικής ενημέρωσης για τα Windows 11. Με άλλα λόγια, μπορείτε να περιμένετε αυτά τα νέα emoji στην έκδοση του Δεκεμβρίου 2021 Patch Tuesday .

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η Microsoft δεν σχεδιάζει να φέρει αυτά τα σύγχρονα emoji στα Windows 11. Τα emoji των Windows 11 θα παραμείνουν αποκλειστικά στο νέο λειτουργικό σύστημα και οι χρήστες των Windows 10 δεν θα λαμβάνουν νέα emoji, τουλάχιστον προς το παρόν. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *